164010 KL164010 KL0

Moderne kompetanse – nostalgisk restaurering

Ingen jobber er for små, knapt noen for store for Knut Langaas AS i Horten, totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. De utfører alt fra å skifte ett vindu hjemme hos deg til å sette opp kommunale barnehagebygg og utarbeide prosjekter i egen regi. Gjennom medlemskapet i Mesterhus har de tilgang til mange spennende hustyper som kan tilpasses kundens ønsker og behov.

Knut Langaas AS i Horten ble etablert i 1983, først som ansvarlig selskap, ble senere endret til aksjeselskap i 2006 og har i dag ti ansatte med håndverkere med bred erfaring og lang fartstid. Knut Langaas AS har vært medlem av Mesterhus siden 1987, en av landets største husbyggere, og leverer alle typer håndverkstjenester sammen med sine samarbeidspartnere. Bedriften har sentral godkjenning og utfører små og store oppdrag i alt fra privathus, studentboliger og til høyhus og lager skreddersydde løsninger etter kundens ønske. Vi kan tilby alt, forteller leder Knut Langaas. 


- Vi har hatt jobber opp mot 30 millioner og har også hatt mye for kommunen. Akkurat nå for tiden går det mye i baderom: Vi har 42 bad i et høyhus her i Horten som vi arbeider med, smiler han. 


Firmaet har også egen selger, og som bedrift går de heller ikke av veien for å starte egne prosjekter, kjøpe et tomteområde og selge eneboliger. I hovedsak retter firmaet seg mot kunder i Holmestrand og Horten. Men Knut Langaas AS gjør mer enn å bygge nytt. De tilbyr også tilbygg, full rehabilitering av gamle hus eller mer begrenset oppussing. Flere prestisjeprosjekter har gitt dem mye oppmerksomhet, med omtale både i fagblad og lokale og landsdekkende aviser. Langaas selv har et eget hjerte nettopp for restaureringsjobbene. 


- For noen år siden var vi innstilt til bymiljøprisen i Horten for å ha tilbakeført et hus slik det var opprinnelig. Under oppussingsarbeidet fant vi noen bilder av hvordan det ærverdige huset en gang hadde sett ut, og så arbeidet vi med det som utgangspunkt, forklarer han. 


Firmaet tilbyr også spesialtegnede hus og har tett samarbeid med arkitekter, rørlegger, elektriker, flislegger, blikkenslager og maler. Det er en fordel for kunden, som dermed bare trenger å forholde seg til ett firma. Skulle du ønske en Huskatalog eller en fagmann, tilbyr de den profesjonelle hjelpen du trenger. 


- Arbeidskarene våre får ofte skryt, ikke minst når de kommer med løsninger som kunden selv ikke har sett. Da er det høy faglig kompetanse i god kombinasjon med kreativitet, smiler Langaas. 

Les mer...

2016-12-30 10:45

182049fddssssfsadoja

Det urbane kunst- og kulturkollektivet på bygda

Artikkel Kafé Lensmannsgården på Namdalseid i Trøndelag, er i bunn og grunn et slags åpent kunstkollektiv som huser fire kreative sjeler.
182061

Gjenskaper Italia i Norge

Artikkel På Frogner finner du en autentisk vinbar og restaurant med både smak og atmosfære fra Italia og Middelhavet.

  Faktaruta

  • Knut Langaas AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33045987
   97540250
  • Adresse:
   Bromsveien 23
   3183 Horten
  christian1

  Usikre tider i boligmarkedet

  Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Therese Knutsen portrett

  Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

  Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

  Arkiv