164010 KL164010 KL0

Moderne kompetanse – nostalgisk restaurering

Ingen jobber er for små, knapt noen for store for Knut Langaas AS i Horten, totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. De utfører alt fra å skifte ett vindu hjemme hos deg til å sette opp kommunale barnehagebygg og utarbeide prosjekter i egen regi. Gjennom medlemskapet i Mesterhus har de tilgang til mange spennende hustyper som kan tilpasses kundens ønsker og behov.

Knut Langaas AS i Horten ble etablert i 1983, først som ansvarlig selskap, ble senere endret til aksjeselskap i 2006 og har i dag ti ansatte med håndverkere med bred erfaring og lang fartstid. Knut Langaas AS har vært medlem av Mesterhus siden 1987, en av landets største husbyggere, og leverer alle typer håndverkstjenester sammen med sine samarbeidspartnere. Bedriften har sentral godkjenning og utfører små og store oppdrag i alt fra privathus, studentboliger og til høyhus og lager skreddersydde løsninger etter kundens ønske. Vi kan tilby alt, forteller leder Knut Langaas. 


- Vi har hatt jobber opp mot 30 millioner og har også hatt mye for kommunen. Akkurat nå for tiden går det mye i baderom: Vi har 42 bad i et høyhus her i Horten som vi arbeider med, smiler han. 


Firmaet har også egen selger, og som bedrift går de heller ikke av veien for å starte egne prosjekter, kjøpe et tomteområde og selge eneboliger. I hovedsak retter firmaet seg mot kunder i Holmestrand og Horten. Men Knut Langaas AS gjør mer enn å bygge nytt. De tilbyr også tilbygg, full rehabilitering av gamle hus eller mer begrenset oppussing. Flere prestisjeprosjekter har gitt dem mye oppmerksomhet, med omtale både i fagblad og lokale og landsdekkende aviser. Langaas selv har et eget hjerte nettopp for restaureringsjobbene. 


- For noen år siden var vi innstilt til bymiljøprisen i Horten for å ha tilbakeført et hus slik det var opprinnelig. Under oppussingsarbeidet fant vi noen bilder av hvordan det ærverdige huset en gang hadde sett ut, og så arbeidet vi med det som utgangspunkt, forklarer han. 


Firmaet tilbyr også spesialtegnede hus og har tett samarbeid med arkitekter, rørlegger, elektriker, flislegger, blikkenslager og maler. Det er en fordel for kunden, som dermed bare trenger å forholde seg til ett firma. Skulle du ønske en Huskatalog eller en fagmann, tilbyr de den profesjonelle hjelpen du trenger. 


- Arbeidskarene våre får ofte skryt, ikke minst når de kommer med løsninger som kunden selv ikke har sett. Da er det høy faglig kompetanse i god kombinasjon med kreativitet, smiler Langaas. 

Les mer...

2016-12-30 10:45

184001i

Eksponer bedriften med bilfoliering

Artikkel Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.
183083b

Får enheter til å snakke sammen med skeddersydde kommunikasjonssystemer

Artikkel – Vi leverer det meste av IKT-tjenester - og gjerne skreddersydde, spesifiserer prosjektleder i Specto Remote AS, Robin Alstad.

  Faktaruta

  • Knut Langaas AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33045987
   97540250
  • Adresse:
   Bromsveien 23
   3183 Horten
  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  Arkiv