153005153005 S7153005 S70

Når kunden er sjefen

På Shell/7-Eleven på Rosseland møtes kunden med et smil. Hit kan du ta turen innom for bilvask, påfyll av nistepakke eller rett og slett bare for å slukke kaffetørsten.

I 2008 inngikk 7-Eleven et samarbeid med Shell i Skandinavia. 88 tidligere YX-stasjoner i Norge ble konvertert til Shell/7-Eleven. På Brennåsen har Nargis Malik vært daglig leder siden november 2010. Med seg har hun seks ansatte fordelt på 4-5 årsverk.
   – Om sommeren er vi flere. Men hele året har vi ansatte som gleder seg til å gå på jobb. De sier at de har den beste arbeidsplassen, forteller Malik.

Hun liker å stå bak disken og ta sin del av ansvaret. For kundene er den egentlige sjefen:
   – Det betyr veldig mye å gi dette lille smilet idet kunden kommer inn. Arbeidsdagen går ut på å fylle på med varer, sørge for at det er rent og ryddig – og smile! Dessuten har vi en liten konkurranse: Hver måned ser jeg hva de ansatte har jobbet mest med, hvem har førsteplassen når det gjelder bilvask og lignende, og så kjøper jeg en liten gave. Noen er flinke til å selge vask. Vi investerte i ny vaskemaskin i oktober.

Når det gjelder kundene, er det stort sett jevn trykk, men allerede i mai er det flere turister i helgene, og i fellesferien kommer den store strømmen, blant annet rogalendinger som har hytte og som kjøper hveteboller til kaffen, ler Malik. Bak disken er det fullverdig kjøkken. Sunne alternativer som nistepakker med karbonade, ost og skinke, baguetter, egg og bacon, er populære hos dem som stanser om morgenen for å kjøpe lunsj.
   – Vi har også kaffedealen: Kunden betaler på begynnelsen av året, og da har de kaffe ut hele året på alle Shell-stasjonene.

Et populært tilleggsprodukt er billettene fra Billettservice. Men til tross for nye tider og nye konsept tenkes det også tradisjonell bensinstasjon. De som trenger det, får hjelp med å fylle drivstoff og hjelp til å kjøre inn i vaskehallen.
   – Mine kunder og mine ansatte skal trives på denne plassen. Det gir meg størst glede, og det gir meg energi, sier Malik.

Les mer...

2015-06-09 14.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Shell/7-Eleven Rosseland
    • Facebook
    • Telefon:
      38 18 24 45
    • Adresse:
      Rosselandsveien 4
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv