161029 BK

Når kvalitet er viktigst

Bjørkli Kurssenter AS er leverandør av opplæring innen HMS- og Kvalitetssystem i tillegg til leveranser av spesifikke fagkurs innen bygg og anlegg. Foretaket ble stiftet i 1995, men med erfaring i bransjen siden 1977 og oppdatering to ganger i året av egne systemer, tilbys kundene opplæring og kursing over hele landet.

Dermed er det ikke bare tilgjengeligheten som gjør Bjørkli Kurssenter unikt: Når de kjører kursene sine, har deltagerne kursbeviser og all dokumentasjon i hende to dager senere, forklarer daglig leder Sonja Marie Bjørkli. Kundekretsen er over hele landet. Er det kurs i Tromsø, Kirkenes eller på Vestlandet, er det bare å hive seg på flyet, smiler hun.

– Og når vi har kurs, har vi alltid kurs på de beste plassene – så fremt bedriften ikke vil ha oss inn i deres lokaler. Vi betaler heller litt mer for å ha det fint rundt oss. I tillegg velger vi de beste som forelesere, forteller hun.

Bjørkli utfører dessuten tjenester som søknad om sentral godkjenning til bygg- og anleggsbransjen og sikkerhetsrådgivertjenester for ADR-transportører. Kurssenteret tilbyr å sette sammen alle eksisterende rutiner i bedriften til et komplett HMS- og kvalitetssystem, utviklet etter de behovene bedriften har. Per i dag har de rundt 1200 kunder som setter pris på et enkelt og forståelig og brukervennlig system.

Kurs tilbys både innenfor Arbeidsmiljø og arbeidsmiljøloven, arbeidsvarsling samt HMS for ledere. Med stadig flere tilbydere på markedet er kravene etter hvert blitt så skjerpet at det er et nåløye for å få lov å komme til. Det stilles enorme krav, sier Bjørkli.

– Det får så store konsekvenser hvis noe går galt på en byggeplass, både økonomisk og menneskelig, og i dag er det stadig vekk kontroller fra Arbeidstilsynet. Vi oppdaterer jevnlig for å matche de nye sikkerhetsforskriftene som kommer, og ser hele tiden på hva som kan forbedres, sier Sonja Marie Bjørkli.

Les mer...

2016-02-26 13.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Bjørkli Kurssenter
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    62 41 60 06, 920 22 767
  • Adresse:
    Bjerkealleen 4
    1385 Asker
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv