Når trykket teller

Ingen kunde for liten, ingen for stor: Firmaet Tskjorte1.no gir deg mulighet til å lage din egen t-skjorte med valgfritt trykk.

Tskjorte1.no er lokalisert i Moss og leverer primært t-skjorter med logo til bedrifter, men også andre trykk til privatpersoner over hele Norge.

– Vi er et t-skjorte trykkeri som driver med DTG-trykking, en effektiv og enkel trykkemetode. De fleste som leverer produkter med trykk, bruker silketrykk og transfer. Fordelen med vår metode er at du kan levere raskere og i mindre kvanta, forklarer Birgitte Veidahl.

Enkelt forklart fungerer det akkurat som når du skriver ut et ark på en printer, men hos oss skrives det ut på en t-skjorte. Det blir mye billigere for kunden, sier Morten Karlsen. I prinsippet kan hvilket som helst motiv trykkes – så fremt kunden har copyright på motivet. Alt du behøver å gjøre er å laste opp et bilde og eventuelt legge på tekst. Vi er også behjelpelige med design av logoer og trykk, om man ikke har noe for hånden selv.

– Den første skjorta koster 149, deretter er det 125 per stykk. Kunden kan komme med egne klær, men prisen blir den samme om vi leverer t-skjorta, og det er egentlig bedre for oss å bruke klær hvor vi kjenner kvaliteten. En vanlig t-skjorte kan du vaske rundt 50 ganger før du må kaste den, og det er like lenge som et DTG-trykk holder før det blir utvasket.

Foreløpig er de 3 stykker som arbeider på trykkeriet, og siden de jobber over internett, leverer de over hele Norge.

– Skal du ha med deg din gamle fotballklubb, venninnegjengen eller familien på tur, kan vi kle opp hele gjengen. Alle kan få sine personlige bager, trøyer og capser, smiler Karlsen. Som et ekstra pluss har vi også et stort sortiment innen profilbekledning og synlighetstøy spesielt egnet for yrker hvor man oppholder seg mye på veien.

Les mer...

2015-04-10 08.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv