155052 BS

Nordmenn har endelig fått opp dampen

Våre svenske og finske naboer har lange tradisjoner for bruk av badstu. Nå har endelig nordmenn begynt å følge etter. Hos Badstuspesialisten.no får du faghjelp til hele prosessen fra planlegging til bygging.

Daniella og Anders Høstad driver Sauna Entreprenør AS og nettbutikken Badstuspesialisten.no med base på Hvalstad i Asker. Etter å ha drevet et tømrerfirma i mange år, ønsket Anders å spesialisere seg innen en nisje. Valget falt på badstuer, og firmaet ble etablert i 2012.

– Vi tilbyr alt fra konsultasjon og rådgivning til bygging og dekorering. Og det er ikke bare innenfor badstuer, men også steam. Det vil si vi har både elektriske og vedfyrte badstuer, samt steamdusjer og infrarøde kabinetter. I tillegg driver vi med import av Helo badstuovner fra Finland, sier Daniella.

Firmaet tar oppdrag over hele landet. De leverer mye til hytter, spa-anlegg og treningssentre, men også til private hjem i Oslo og Asker. Gjennom et tett samarbeid med Tylö Norge og Tylö Sverige, sørger de for topp kvalitet og utføring i alle ledd.

– Det er mange forskjellige tresorter å velge mellom, og vi har de mest populære på lager. Vi utfører også service for Tylö, og Anders gjør dette på heltid. Ellers er det stor forskjell på hvordan svensker og finner bruker badstuen. Det finnes mange ulike tradisjoner, men selve byggeteknikkene er ikke så forskjellige fra hverandre.

Som en av de få - om ikke eneste - med en nettbutikk innen badstuer, er Badstuspesialisten.no unik i sitt slag. Høstad understreker at det viktigste for dem er at kundene blir fornøyde med servicen og produktet de har fått. 

– Tylö er det merket som gjelder i Norge når det gjelder badstuer, og det er av høy kvalitet. For den videre utviklingen er det ikke noe mål for oss å bli veldig store. Vi ønsker å holde oss innenfor vår nisje, og ta godt vare på de kundene vi har. Interesserte må bare ta kontakt!

Les mer...

2015-10-29 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv