153022 MM153022 MM0153022 MM1

Næringslivets møtested

Gjester tar man imot i stuen, venner tar man i mot på kjøkkenet: Møter & Mat tilbyr et helt nytt og unikt møtekonsept for næringslivet i Lyngdal og Lister-regionen.

Det hele begynte med at Hamran Snekkerverksted AS, Utsikten hotell, Kvinesdal Sparebank og Hav til Hei ville lage en møteplass for næringslivet i Lyngdal. Tanken var å gjøre det enklere å organisere små og store møter, fra de aller minste til de aller største med flere hundre deltakere og alt av teknisk utstyr, møteledelse, overnatting og servering. 20. januar var åpningen for det unike konseptet.
   – M&M skal være et naturlig møtested for næringslivet her i Lyngdal og for Lister-regionen. Ved langbordet skal det kunne sitte noen fra enhver bedrift, forteller daglig leder Anett Heierdahl Nordby.

M&M er formet som et kjøkken, og herfra er det salg og servering, catering, kurs, konferanser og overnatting samt servering og salg av produkter fra lokale produsenter. De presenteres blant annet i M&Ms interne mediekanal med kanskje Europas største storskjerm. Slik kan alle som driver i Lister-regionen treffe likesinnede, presentere seg selv, søke nye medarbeidere og vise mulighetene for kolleger, konkurrenter og gjester.
   – Her er det åpent for alle, forklarer Nordby. Trenger man større møterom, har vi også bookingsystem til Utsikten hotell, sier hun.

M&M lager all maten selv, serverer over disk fra morgen til kveld og har lunsjavtale for bedrifter som ser at det er enklere, rimeligere og raskere å ta lunsjen utenfor kontorets fire vegger. I tillegg er det M&M kaffeavtale for alle som foretrekker ferskmalt kaffe. Nå som våren kommer, er det også planer om uteservering.
   – Det er viktig å få frem at dette er åpent for alle. Vi får gode tilbakemeldinger på atmosfæren her – og at vi har Lyngdals beste kaffe! ler Nordby.

Les mer...

2015-06-10 10.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Møter & Mat
    • www.moterogmat.no
    • Telefon:
      905 67 339
    • Adresse:
      Fiboveien 2 A
      4580 Lyngdal
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv