162029 FH162029 FH0162029 FH1162029 FH2162029 FH3

Oppfyller kundens drømmer gjennom satsing på bedriftskulturen

Fjogstad-Hus har i godt over 100 år vært en solid aktør i boligmarkedet i Rogaland. De legger stor vekt på å skape en god prosess for kundene, og har nå satt seg som mål å utvikle bransjens sterkeste bedriftskultur.

Det Norske Bransjemagasinet besøker Fjogstad-Hus i nye, flotte lokaler på Stangeland, Sandnes. Her har de holdt hus siden desember i fjor. På 700 kvadratmeter er hele hjertet av Fjogstad-Hus samlet under ett tak: Arkitekter, prosjektledere, byggeledere, selgere, ansvarlig søker mm.


Fjogstad-Hus er en leverandør av ombygging, egne prosjekter og arkitekttegnede boliger. Ingen jobb er for stor eller for liten. Selskapet kan skilte med en stor prosjektavdeling, egne arkitekter og  konsepter som ”Fiks ferdig” og "qickfix", forteller salgs- og markedssjef Tom Rune Tjelta.


– Hvis du har lagt ditt prosjekt i våre hender, lager vi sammen en framdriftsplan og setter tydelige mål. Fjogstad-Hus forplikter, vi gjør vårt ytterste for at kundene skal bli ivaretatt på best mulig måte og at resultatet skal bli bra på alle plan.


– Vi har også mange samarbeidspartnere i form av underleverandører, og det er viktig at vi sammen sørger for å ha oppmerksomheten på rett sted - det forplikter for alle ledd i organisasjonen. Vi er ikke sterkere enn det svakeste leddet, presiserer Tjelta.


Best på byggeprosess

Fjogstad-Hus skal ikke bare være best på bolig, men jobber også hardt for at kundene skal oppleve veien fram til det ferdige resultatet som god og konstruktiv.


Rette sorten er en stor satsing der hele organisasjonen i flere år framover skal trenes til å bli gode på etikk, moral, kvalitetsbevissthet, lover og regler og ikke minst kundetilfredshet. Fjogstad-Hus har bestemt seg for å utvikle bransjens sterkeste bedriftskultur.


– Rette sorten handler i bunn å grunn om et KUNDELØFTE. Det handler ikke bare om hus og hjem, men om en skikkelig prosess for kunden som har lagt boligdrømmen i våre hender, forteller Tjelta.  

 

Hovedmålet er at kunden skal være så fornøyd at han eller hun forteller naboer og venner om de gode opplevelsene med Fjogstad-Hus. Og det lykkes de med. Veldig mange kunder kommer til Fjogstad-Hus etter gode anbefalinger.


– Hvis ikke kunden kan anbefale oss etterpå har vi ikke gjort jobben godt nok. Det handler om forventninger som innfris. Alle er flinke på å bygge hus, men alt for mange i bransjen vår opplever at byggeperioden blir et ork. Det vil vi gjøre noe med, presiserer markedssjefen.


I ferdighuskonseptet ”Fiks ferdig” er det et mål å levere bolig med trygghet for fastpris, forutsigbar og rask byggeproses uten fare for store budsjettsprekker, selv med ønsket god standard. Fra kjøp til søknad, bygging og innflytting kan Fjogstad-Hus klare å bygge boliger på kun seks måneder. Da kan kunden kjøpe og selge i samme marked, noe som gir trygghet og forutsigbarhet.


– Her har blant annet kvaliteten på søknad, skikkelige samarbeidspartnere og underleverandører og god forprosjektering mye å si. Vi sparer mye tid på at vi tar oss av hele prosessen, sier Tjelta.


Om ikke Fiks ferdig-konseptet har boligen du leter etter har Fjogstad-hus flere arkitekter på huset som tegner boligdrømmen. Selskapet starter alltid med å kartlegge kundens behov og ønsker, deretter setter kunden seg ned sammen med arkitekten og legger opp et løp med jevnlige møter helt til kunden er 100 prosent fornøyd med løsningene.

Les mer...

2016-04-26 15.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv