164045 NC

Permer ut – dataen inn

Det er flere år siden den ferdigutfylte selvangivelsen kom, og i dag, når mange bedrifter forholder seg elektronisk til hverandre, dreier mye seg om datafangst. Numero Consultants i Ålesund utfører alle slags regnskapstjenester og har kunder over hele landet med både små og mellomstore bedrifter.

Med digitaliseringen kom også nye måter å føre regnskap på. Fra sine lokaler i Tollbugata begynte de tidlig å stille seg om etter den nye tiden, forklarer daglig leder Torbjørn M. Slettedal.


– Akkurat det har vi brukt mye tid på, og i dag har vi veldig gode og enkle løsninger som vi kan ta i bruk. Vi har enkle og brukervennlige måter å sy sammen disse datafangstene på – og det er rimelige løsninger fordi det er elektronisk. Vi kan planlegge fremover for andre,  og vi har gode relasjoner til skatterådgivere, momsspesialister, mm om det skulle dukke opp spørsmål vi selv skulle trenge bistand på å  besvare. Vi har et veldig et svært godt nettverk. Vi tilbyr totalløsninger for våre kunder, smiler han. 


Firmaet har syv ansatte med erfaring og ekspertise innenfor både regnskap og økonomistyring. Selv er Slettedal autorisert regnskapsfører og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med bakgrunn fra blant annet forsvaret og PWC i Oslo. Numero Consultants har et bredt tjenestespekter som strekker seg fra komplett, løpende regnskapsføring til profesjonelle råd og økonomibistand i akutte situasjoner. Firmaet tilbyr også utleie av økonomisjef. Med et firma som har femten års erfaring innenfor økonomi, kjenner Slettedal både faget og svingningene som følger tiden. 


– Mye har forandret seg de siste årene. I dag lever vi i en global økonomi, og da blir de økonomiske rådgiverne viktigere enn noen gang. Men selv om vi er innovative, skal vi være der og ta vare på dem som gjør regnskapet på gammelmåten, sier Slettedal. 

Les mer...

2016-12-01 12.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Numero Consultants AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    70 16 10 30
  • Adresse:
    Tollbugata 8
    6002 Ålesund
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv