Personal Utvelgelse AS med suksessoppskrift til Drammen

Rekrutteringshuset Personal Utvelgelse AS er allerede en veletablert og ledende aktør i både Oslo og Tønsberg. De har med seg en 30 år gammel suksessoppskrift når de nå satser i vekstområdet Drammen. Kompetanse, bredde og integritet er særlig viktige komponenter for å lykkes med deres spesialområde – ansettelse av ledere, mellomledere og spesialister.

TAKKET VÆRE SÅ mye som 400 ansettelser i året, har Personal Utvelgelse AS (PU) utviklet gode verktøy og rutiner for å redusere bedrifters risiko i rekrutterings- og utvelgelsesprosesser. PU utvikler profiler og anbefalinger på grunnlag av grundig forarbeid som involverer dokumentkontroll, referansepunkter, intervju med verdi- og personanalyse og dybdein­tervjuer, og de leveres med garanti.
  – Vi er gode på å forstå hva kunden skal ha. Det er kombinasjon av bredde hos våre ansatte, forretnings­forståelse for å skjønne hva ulike oppdragsgivere faktisk trenger, og et nasjonalt og internasjonalt nettverk i markedet, som gjør at vi finner de kandidatene som har den nødvendige kompetansen, forteller Terje Iversen, partner og daglig leder hos PU i Drammen.
 

For øyeblikket har PU omtrent 60 % av stillingene som ligger ute i distriktet, og ambisjonen er å bli det ledende rekrutteringshuset i Drammen innen sitt felt. Drammen er et spennende marked fordi veldig mange jobber i Oslo og vil derfor få redusert reisetiden betydelig.
  – De senere årene har det vært stor etablering i di­striktene, og vår jobb er på mange måter å hente folk tilbake fra Oslo-markedet inn til like spennende oppgaver lokalt. I hovedsak bistår vi våre kunder med to tjenester. Den første er en annonsert prosess – da ansettes bare de som søker. Den andre tjenesten er det vi gjør mest av, såkalt executive search, eller headhunting, sier bedriftsrådgiver i Drammen, Andreas Aaberg.
 

Ved slike ansettelser utvikler PU en kravspesifikasjon, og foretar et aktivt søk i markedet. Poenget er å skape et bredt heat av kandidater som er innenfor bedriftens kravspesifikasjonen. Viktig suksessfaktor for å lykkes bygger helt og fullt på kompetansen og kvalifikasjonene hos de ansatte i PU selv.
  Kundene deres spenner fra internasjonale konsern, nasjonale virksomheter, bedrifter på lokalt plan og offentlig sektor, og finnes innenfor de fleste sektorer som blant annet eiendom, finans/bank/forsikring, teknologi/it, økonomi, bygg/anlegg og varehandel.
  – Vi anser ærlighet – det etiske aspektet – som veldig viktig. Integriteten går vi aldri på akkord med. I noen tilfeller er man avhengig av diskresjon og konfidensialitet, og at vi arbeider under radaren. Vi er våre kunders selgere ute i markedet, og tilpasser oss deres behov, presiserer Iversen og Aaberg.

Les mer...

2015-01-22 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Personal Utvelgelse Drammen
  • www.pu.no
  • Telefon:
    920 97 009
  • Adresse:
    Nedre Torggate 15
    3015 Drammen
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv