162031 PK162031 PK0162031 PK1

Pizzabakeren til tusen

Skulle du noen gang få behov for å bestille 1000 pizzaer eller mer, skal du vite at Pizzabakeren Klepp tar utfordringen. Rune Hjertviksten eier to avdelinger av den populære pizzakjeden sammen med kona, og datteren er driftsleder. Eventyret om den runde deiglefsa med saus og ost startet på Klepp 17. oktober i 2003. Da var Pizzabakeren som kjede helt fersk, og rogalendingene var ville etter pizza, forteller han.

– I Pizzabakeren-kjeden er vår avdeling på Klepp den aller første franchise-butikken. I august 2014 åpnet vi i tillegg en avdeling på Øksnevad, og dette var Pizzabakeren avdeling nummer 100. Altså ligger både avdeling nummer 1 og nummer 100 i Klepp kommune, og det er jo litt spesielt, sier Hjertviksten.


Siden oppstarten for 13 år siden har det vært mye hardt arbeid, og en bratt læringskurve. Hverken han eller kona hadde erfaring fra restaurantbransjen på forhånd. I tillegg krever det mye ekstra når man jobber med ferskvarer. I dag er Hjertviksten selv mest opptatt med den administrative delen av avdelingene, mens han har overlatt den daglige driften til datteren.


– Kjeden har vokst vanvittig fort siden 2003, og i dag er det rundt 130 avdelinger bare i Norge. Det er flere grunner til at det har gått så bra. Helt fra starten av hadde Pizzabakeren et mål om å ligge der folk bor, og ikke i bysentra. I tillegg kommer de gode prisene og selvsagt kvaliteten på pizzaene våre. Det er også et pluss at man ikke trenger å betale for ekstra ingredienser, for eksempel ekstra ost. Deigene er alltid ferske, og derfor er bakingen helt essensiell hos oss.


Alle avdelingene i kjeden drives som franchise. Det betyr at de følger kjedens regler, men at alle eier sine egne avdelinger. På Klepp utgjør staben 10 årsverk, og de har mange ansatte med høy stillingsprosent.


– Når det gjelder menyer tilrettelegger vi for alle slags behov, med glutenfrie varianter og annet. Vi tester også stadig ut nye typer pizza, og det er lett å se hva som selger og hva som ikke slår an siden vi har så mange avdelinger.


Pizzabakeren kjører tre hovedkampanjer i året, og det blir travlere jo lenger ut i året man kommer, forteller Hjertviksten. Under siste kampanjeuke bakte de til sammen 700 pizzaer per dag på de to avdelingene på Klepp og Øksnevad.


– En av fordelene med at det ligger så mange Pizzabakeren-avdelinger i området her, er at vi kan levere enorme mengder med pizza. Avdelingene hjelper hverandre ved behov ved store bestillinger, så vi kan levere flere tusen!

Les mer...

2016-09-15 13.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv