Planlegger økt vekst for Isachsen Elektro

Isachsen Gruppen er et anerkjent og respektert navn i Norge. I 2010 etablerte de en egen elektroavdeling med formål om å betjene både konsernet selv og anleggsbransjen. Resultatet har vært oppløftende, med sterk vekst gjennom fire år. Nå legges det planer for ytterligere ekspansjon.

Øystein Lønberg er avdelingsleder i elektroavdelingen i Isachsen Industri AS, som holder til i Solbergelva. Han forteller at i tillegg til Isachsen, betjener avdelingen også en rekke andre aktører i bransjen. Det er en stor tillitserklæring.
  – Både kundeporteføljen og omsetningen vår er større utenfor konsernet. Avdelingen har vokst siden starten i 2010, og vi er i dag litt over 20 ansatte. Vi tilbyr total elektroentreprise på gate- og parkbelysning, fotballbaner, samt enkle kontorbygg og haller om vinteren. Det hender også at vi er ute og skjøter en kabel, men vi tar ikke stikkontakter og småjobber hjemme hos privatkunder, forklarer han.
 

Det geografiske nedslagsfeltet til Isachsen Elektro dekker hele det sentrale Østlandet, samt deler av Hedmark og Oppland. Målet frem mot 2020 er å ekspandere ytterligere, samtidig som kvaliteten i håndverket skal opprettholdes til de samme solide standardene som i dag.
  – Ute på oppdrag hos kundene ønsker vi å fremstå som representanter for de verdiene Isachsen-konsernet har. Det vil si at vi er ryddige, ordentlige og leverer det vi skal til avtalt tid og pris. Vårt høye fokus på HMS gjenspeiler seg også i hele konsernet, sier Lønberg.
  Siden 1. juni i fjor har organisasjon vært gjennom en større intern omstrukturering. Med ekspansjonsplanene på plakaten er det viktig at alle brikker ligger på plass for en spennende fremtid.
 

– Det var behov for en annen modell nå som vi planlegger og legger til rette for ekspansjon, Det har vært en formidabel vekst i konsernet de siste årene, og vi tar sikte på fortsatt vekst. For å klare det, fikk blant annet minoritetseierne muligheten til å konvertere aksjene sine og alle ansatte fikk tilbud om å kjøpe en andel, sier Lønberg.
  Han har allerede merket at omorganiseringen har gitt resultater. Nå er elektroavdelingen på jakt etter å vinne stadig større markedsandeler innen gatebelysning, samtidig som de ønsker seg flere dyktige medarbeidere.
  – Du må være skjerpet, for ingenting komme rekende på en fjøl. Marginene er små, og alle er kostnadsbevisste i dagens marked. Men vi har en trygg og solid eier i ryggen. Vår jobb blir å gi kundene våre full uttelling. Da vil veksten komme, avslutter Lønberg.

Les mer...

2015-01-22 13.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv