Plettfritt med Renconor AS

Det aller viktigste for Julia Amundsen er fornøyde kunder. Som daglig leder av familiebedriften og renholdsfirmaet Renconor AS, strekker hun og hennes kolleger seg alltid litt lenger for å gi kunden den aller beste servicen.

Renconor AS holder til i Oslo, hvor selskapet først ble etablert av svogeren til Amundsen. Etter hvert overtok ektemannen til Julia bedriften. Selv har hun jobbet i bransjen i over 15 år.
  – Vi utfører og tilbyr all slags rengjøring, ikke bare gulvvask. Det er alt etter hva kundene ønsker. Men vi strekker oss alltid langt, gjør alltid det lille ekstra, forteller hun.
  Hovedtyngden av kundene er i bedriftsmarkedet. Store og små kontorfellesskap er trofaste kunder, og Renconor AS har også en rekke borettslag på kundelisten. De aller fleste har beliggenhet i Oslo sentrum. På toppen av det kommer privatkunder.
 

For Amundsen og hennes kolleger er første bud uansett at det skal utføres en gjennomført god jobb. Staben teller totalt 13 ansatte. Dermed har Renconor AS også kapasitet til å påta seg ekstrajobber og spesielle oppdrag, for eksempel på byggeplasser eller i forbindelse med kjellervask.
  – Det viktigste for oss er at kundene blir fornøyd med jobben vi utfører. Det innebærer at vi skal ha høflige og dyktige ansatte som gjør en god jobb, uten å bruke unødvendig mye tid. Oppstår det en krise eller et oppdrag som haster, kan vi også rykke ut utenom vanlig arbeidstid. Det er bare å ringe, opplyser Amundsen.
  I dag er det hard konkurranse i bransjen, med en rekke større aktører som presser prisene. Men Amundsen og hennes kolleger er ikke tvil om at kundene setter pris på et kvalitetstilbud som de kan stole på. Da blir kundene værende – og nye kommer til. Selv håper Amundsen at enda flere blir bevisst på å velge kvalitet, fremfor kun å gå for lavest mulig pris. Renconor AS har høyt kvalifiserte medarbeidere, som er villige til å ta i et tak.
 

– En jobb som renholder passer ikke for alle, selv om man har gjort rent hjemme hele livet. Det er viktig med opplæring for å lære å vaske riktig, blant annet slik at man har kunnskap om kjemikalier og rengjøringsmidler. Det er også viktig for oss at vi har medarbeidere som passer ute hos den enkelte kunden. Da gjelder det å ha rett person på rett plass.
  Noen har også behov for såkalt matteservice, rengjøring av matter og tepper. Da kan kunden selv velge hvor ofte det skal utføres, og så tar Renconor AS hånd om resten. Enkelt og greit – og garantert rent!

Les mer...

2015-01-22 12.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Renconor AS
  • Telefon:
    91 51 79 96
  • Adresse:
    Mekanikerveien 26
    0683 Oslo
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv