142076NO - PowerTech

PowerTech Service AS – vi kan rehabilitering og service!

PowerTech Service As er en bedrift med 22 stk ansatte og mange års erfaring fra bransjen. Vi driver mye med service, og vi har allerede flere rammeavtaler med store kunder. Rehabilitering og service er vår greie, og vi har lang erfaring på det feltet. Det blir noen oppdrag for privatkunder også, men det er ikke noe vi prioriterer, sier Dag Ellingsen.

Fremtidsplanene til selskapet er klare. Per i dag er PowerTech Service AS eid av PowerTech AS, som har en rekke større bygg. Deres ettermarked er et naturlig marked for Ellingsen og hans kolleger, der deres kompetanse kommer til full nytte. Samtidig skal PowerTech Service AS betjene eksisterende kunder på forbilledlig vis, og sikte seg ytterligere inn mot større eiendomsbesittere i Drammen, Oslo, Asker og Bærum.
  — Tilbakemeldingene vi får er gode. Fornøyde kunder forteller at vi leverer innenfor de rammene, betingelsene og tidspunktene vi har gitt. Vi er enkle å ha med å gjøre, og vi har som sagt høy kompetanse og lang erfaring, som nå er samlet under ett tak, avslutter Ellingsen.
  På nettsidene til selskapet står det rett fram: "Ønsker du en samarbeidspartner på elektro? Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av dine behov, enten det er nybygg, rehabilitering eller løpende vedlikehold."

Les mer...

2014-09-15 16.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • PowerTech Service AS
  • www.pt-service.no
  • Telefon:
    90 88 90 80
  • Adresse:
    Ringeriksveien 20
    3414 Lierstranda
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv