Prisvinnende familiesenter med grønn profil

Gulskogen Senter i Drammen ble kåret til Nordens beste kjøpesenter i 2014. I år feirer det tradisjonsrike senteret 30-årsjubileum. Nå er senteret full i gang med å videreutvikle seg ytterligere, for å bli enda bedre.

– Senteret vårt fikk en voldsom oppsving da vi gjennomførte en utbygging i 2010, forteller Center Manager Elisabeth Lohk. 

  Siden den gang har prisene kommet på rekke og rad. I 2013 ble Gulskogen kåret til Norges beste kjøpesenter – året etter fikk senteret prisen for Nordens beste kjøpesenter. Senteret stakk samme år av med en driftsteampris, for deres miljøvennlige drift.
  – Vi fikk prisen fordi vi utvikler oss, og viser til gode resultater. Det betyr selvsagt utrolig mye for oss å vinne prisen – det er jo et bevis på at vi har gjort noe veldig riktig. Vi føler jo at vi fikk satt Gulskogen på kartet, sier Lohk entusiastisk.

Senteret ligger på sydsiden av Drammenselven, i Gulskogen bydel. I dag har de hele 120 spennende butikker å by på, i oppgraderte og moderne lokaler.
  – I tillegg til kjedebutikkene tilbyr vi nisjebutikker innen tekstil og interiør. Vi opplever at mange foretrekker vårt senter fordi vi kan tilby dem et godt og bredt utvalg av butikker og bransjer i tillegg til en god møteplass. Gjennom undersøkelser har vi fått inntrykk av at kundene også kommer til oss fordi vi er gode på service og fordi vi har gode parkeringsmuligheter.

Lohk forteller at Drammen og omegn har opplevd en sterk utvikling de siste årene. I dag er regionen blitt en attraktiv tilflyttingsplass og reisedestinasjon for mange.

Les mer...

2015-01-20 12.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv