156025 BE156025 BE0

Proff kvalitet, god pris

BilXtra i Lyngdal leverer proff kvalitet til prisbevisste kunder, skifter gjerne vindusviskere og monterer barneseter for deg i bilen din – og har sitt eget oljemerke som heter Comma,i tillegg til Castrol.

BilXtra er en del av Sørensen & Balchen, etablert i 1907, og den lokale butikken i Lyngdal får mye skryt for sine store, lyse lokaler. Her er det 700 kvadratmeter totalt, hvorav halvparten er lager, betjent av tre faste ansatte.

– Folk er veldig prisbevisste i dag, men her på BilXtra scorer vi høyt på kvalitet og service. Kjøper du vindusviskere, kan vi også skifte dem for deg. Barneseter monterer vi gjerne, forteller daglig leder Trond Andreassen.

BilXtra Lyngdal kan skilte med en mengde lagervarer og sitter inne med mange slitedeler, særlig mye til lokale merker, forklarer han. I sommer åpnet de dessuten webbutikk. Her kan folk bestille på nett og få varene tilsendt til nærmeste butikk. Da betaler de heller ikke frakt.

– Vi har mange faste kunder her i omegnen og leverer også til bilverksted. I tillegg leverer de varer to ganger om dagen til de faste kundene. Sjåføren kjører ut en runde klokken ni og en klokken tolv. Da leveres det til hele lister regionen.

BilXtra Lyngdal åpner halv åtte om morgenen og har åpent til fem. Lørdag er det åpent fra ti til to. Produktkatalogen i lyngdal på rundt 8500 artikler inneholder rekvisita, slitedeler, barnestoler, lakk på sprayboks eller i litervis, dekk og felger, og for de ansatte kreves det både kompetanse og kunnskap om hvilke produkter som er best for akkurat din bil og ditt bruk.

– Vi er naturligvis lojale mot kjeden, men tar også inn egne produkter som vi vet selger her i området. Vi er proffe på bildeler, vi fører Pioneer og Kenwood i bilstereo. BilXtra er og importør i Norge av Kenwood ,og vi fører DAB-radioer og DAB-adaptere. Og vi har vårt eget oljemerke som heter Comma. De kommer fra samme fabrikk som Mobil i Stor-Britannia. Det er faktisk et britisk Formel 2-team som bare kjører på Comma-produkter, smiler Trond Andreassen.

Les mer...

2015-12-21 15.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv