164029 RK164029 RK0164029 RK2164029 RK4

Reise & Konferanseservice AS leverer - hver eneste gang

Bare tanken på å skulle arrangere en sammenkomst for mange titalls gjester får de este av oss til å svette. For en profesjonell som Svein Rasmussen, derimot, er det en jobb og livsstil. Han er innehaver av Reise & Konferanseservice AS, en totalleverandør som gjør det såre enkelt for deg som kunde.

Han har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og etablerte Reise & Konferanse-service AS i Fredrikstad i 2004. Siden har han bygd opp firmaet stein for stein, helt alene. Per i dag har de bedriftskunder over hele Norge, og også noen i Sverige.


– Det har vært 12 interessante år. Vi har klart å plassere oss på kartet i et marked med mange aktører og stor konkurranse. Gruppene vi tar i mot er på alt fra ti personer og opp til de største konferansene med 1000 deltakere.


Firmaet tar hånd om kurs og konferanse i hele Norge, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. De arrangerer også utenlandsreiser for grupper i de fleste storbyene i Europa.


– Både når det gjelder konferanser og reiser er det veldig mye planlegging. Dette er fordi vi skreddersyr absolutt alt for kundene, og tilrettelegger etter deres ønsker.


Med andre ord kan man sette seg tilbake i stolen og slappe av. Firma tar hånd om alt, kundene forholder seg kun til en person, og får én faktura. Dette er en av de store styrkene til Reise & Konferanseservice AS, og også noe de får veldig gode tilbakemeldinger på. Det sier mye om hvor fornøyde kundene er når nesten 90% er gjenkjøp.


– I starten var det en utfordring å være liten. Men når man har opparbeidet seg gode resultater etter en tid, med fornøyde kunder, bygger man seg opp et omdømme. Vi må levere hver eneste gang, men det gjør vi jo også. Kvalitet og service er vårt varemerke. Dette er ingen åtte til  re-jobb, og det blir en livsstil som man må like sier han med et smil.


På utlandsturer tar de seg av alt fra kundene reiser hjemmefra til de returnerer. Når det gjelder kurs, konferanser og store arrangementer, bruker de gjerne 1-2 år på å planlegge. Også da står firmaet for alt; fra det praktiske med påmelding, registrering og fakturering til lyd, lys og underholdning.


– Vi er veldig gode på logistikk. Det er aldri noen tvil om at arrangementet skal bli vellykket, og vi legger mye av sjelen vår i det. Jeg tror vi gir kundene det lille ekstra som ikke er forventet. Og så er vi tilgjengelige. Her kan man ringe både lørdag og søndag, og alltid få et svar.

Les mer...

2016-12-30 11.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Reise & Konferanseservice AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      69 51 03 90
    • Adresse:
      Postboks 180
      Rolvsøy
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv