164029 RK164029 RK0164029 RK2164029 RK4

Reise & Konferanseservice AS leverer - hver eneste gang

Bare tanken på å skulle arrangere en sammenkomst for mange titalls gjester får de este av oss til å svette. For en profesjonell som Svein Rasmussen, derimot, er det en jobb og livsstil. Han er innehaver av Reise & Konferanseservice AS, en totalleverandør som gjør det såre enkelt for deg som kunde.

Han har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og etablerte Reise & Konferanse-service AS i Fredrikstad i 2004. Siden har han bygd opp firmaet stein for stein, helt alene. Per i dag har de bedriftskunder over hele Norge, og også noen i Sverige.


– Det har vært 12 interessante år. Vi har klart å plassere oss på kartet i et marked med mange aktører og stor konkurranse. Gruppene vi tar i mot er på alt fra ti personer og opp til de største konferansene med 1000 deltakere.


Firmaet tar hånd om kurs og konferanse i hele Norge, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. De arrangerer også utenlandsreiser for grupper i de fleste storbyene i Europa.


– Både når det gjelder konferanser og reiser er det veldig mye planlegging. Dette er fordi vi skreddersyr absolutt alt for kundene, og tilrettelegger etter deres ønsker.


Med andre ord kan man sette seg tilbake i stolen og slappe av. Firma tar hånd om alt, kundene forholder seg kun til en person, og får én faktura. Dette er en av de store styrkene til Reise & Konferanseservice AS, og også noe de får veldig gode tilbakemeldinger på. Det sier mye om hvor fornøyde kundene er når nesten 90% er gjenkjøp.


– I starten var det en utfordring å være liten. Men når man har opparbeidet seg gode resultater etter en tid, med fornøyde kunder, bygger man seg opp et omdømme. Vi må levere hver eneste gang, men det gjør vi jo også. Kvalitet og service er vårt varemerke. Dette er ingen åtte til  re-jobb, og det blir en livsstil som man må like sier han med et smil.


På utlandsturer tar de seg av alt fra kundene reiser hjemmefra til de returnerer. Når det gjelder kurs, konferanser og store arrangementer, bruker de gjerne 1-2 år på å planlegge. Også da står firmaet for alt; fra det praktiske med påmelding, registrering og fakturering til lyd, lys og underholdning.


– Vi er veldig gode på logistikk. Det er aldri noen tvil om at arrangementet skal bli vellykket, og vi legger mye av sjelen vår i det. Jeg tror vi gir kundene det lille ekstra som ikke er forventet. Og så er vi tilgjengelige. Her kan man ringe både lørdag og søndag, og alltid få et svar.

Les mer...

2016-12-30 11:45

182044

Tradisjonskost i solide porsjoner

Artikkel Savner du ekte husmannskost blant alle funkisrestaurantene? Olsen på Bryn har gode, enkle og ujålete retter på menyen. Kom innom for flesk og duppe eller karbonader – og et livlig konserttilbud i helgene.
182049fddssssfsadoja

Det urbane kunst- og kulturkollektivet på bygda

Artikkel Kafé Lensmannsgården på Namdalseid i Trøndelag, er i bunn og grunn et slags åpent kunstkollektiv som huser fire kreative sjeler.

  Faktaruta

  • Reise & Konferanseservice AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   69 51 03 90
  • Adresse:
   Postboks 180
   Rolvsøy
  christian1

  Usikre tider i boligmarkedet

  Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

  Therese Knutsen portrett

  Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

  Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv