164029 RK164029 RK0164029 RK2164029 RK4

Reise & Konferanseservice AS leverer - hver eneste gang

Bare tanken på å skulle arrangere en sammenkomst for mange titalls gjester får de este av oss til å svette. For en profesjonell som Svein Rasmussen, derimot, er det en jobb og livsstil. Han er innehaver av Reise & Konferanseservice AS, en totalleverandør som gjør det såre enkelt for deg som kunde.

Han har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og etablerte Reise & Konferanse-service AS i Fredrikstad i 2004. Siden har han bygd opp firmaet stein for stein, helt alene. Per i dag har de bedriftskunder over hele Norge, og også noen i Sverige.


– Det har vært 12 interessante år. Vi har klart å plassere oss på kartet i et marked med mange aktører og stor konkurranse. Gruppene vi tar i mot er på alt fra ti personer og opp til de største konferansene med 1000 deltakere.


Firmaet tar hånd om kurs og konferanse i hele Norge, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. De arrangerer også utenlandsreiser for grupper i de fleste storbyene i Europa.


– Både når det gjelder konferanser og reiser er det veldig mye planlegging. Dette er fordi vi skreddersyr absolutt alt for kundene, og tilrettelegger etter deres ønsker.


Med andre ord kan man sette seg tilbake i stolen og slappe av. Firma tar hånd om alt, kundene forholder seg kun til en person, og får én faktura. Dette er en av de store styrkene til Reise & Konferanseservice AS, og også noe de får veldig gode tilbakemeldinger på. Det sier mye om hvor fornøyde kundene er når nesten 90% er gjenkjøp.


– I starten var det en utfordring å være liten. Men når man har opparbeidet seg gode resultater etter en tid, med fornøyde kunder, bygger man seg opp et omdømme. Vi må levere hver eneste gang, men det gjør vi jo også. Kvalitet og service er vårt varemerke. Dette er ingen åtte til  re-jobb, og det blir en livsstil som man må like sier han med et smil.


På utlandsturer tar de seg av alt fra kundene reiser hjemmefra til de returnerer. Når det gjelder kurs, konferanser og store arrangementer, bruker de gjerne 1-2 år på å planlegge. Også da står firmaet for alt; fra det praktiske med påmelding, registrering og fakturering til lyd, lys og underholdning.


– Vi er veldig gode på logistikk. Det er aldri noen tvil om at arrangementet skal bli vellykket, og vi legger mye av sjelen vår i det. Jeg tror vi gir kundene det lille ekstra som ikke er forventet. Og så er vi tilgjengelige. Her kan man ringe både lørdag og søndag, og alltid få et svar.

Les mer...

2016-12-30 11:45

174069pdfd

Tette relasjoner og sterke opplevelser

Artikkel Å ta farvel med venner og familiemedlemmer er tungt. Da føles det godt å få hjelp av et profesjonelt byrå med varme ansatte som tar hånd om alt.
174064hs

Fjerner fett med laser

Artikkel Sweet Beauty Oslo AS tilbyr fettfjerning ved hjelp av laser som et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging. – Man ser virkelige resultater.

  Faktaruta

  • Reise & Konferanseservice AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   69 51 03 90
  • Adresse:
   Postboks 180
   Rolvsøy
  173716_Solbergp_0517GBTW258

  Til topps med Volkswagen

  Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

  LYNK-CO_event

  Designer fremtidens biler

  Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

  Arkiv