164029 RK164029 RK0164029 RK2164029 RK4

Reise & Konferanseservice AS leverer - hver eneste gang

Bare tanken på å skulle arrangere en sammenkomst for mange titalls gjester får de este av oss til å svette. For en profesjonell som Svein Rasmussen, derimot, er det en jobb og livsstil. Han er innehaver av Reise & Konferanseservice AS, en totalleverandør som gjør det såre enkelt for deg som kunde.

Han har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og etablerte Reise & Konferanse-service AS i Fredrikstad i 2004. Siden har han bygd opp firmaet stein for stein, helt alene. Per i dag har de bedriftskunder over hele Norge, og også noen i Sverige.


– Det har vært 12 interessante år. Vi har klart å plassere oss på kartet i et marked med mange aktører og stor konkurranse. Gruppene vi tar i mot er på alt fra ti personer og opp til de største konferansene med 1000 deltakere.


Firmaet tar hånd om kurs og konferanse i hele Norge, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. De arrangerer også utenlandsreiser for grupper i de fleste storbyene i Europa.


– Både når det gjelder konferanser og reiser er det veldig mye planlegging. Dette er fordi vi skreddersyr absolutt alt for kundene, og tilrettelegger etter deres ønsker.


Med andre ord kan man sette seg tilbake i stolen og slappe av. Firma tar hånd om alt, kundene forholder seg kun til en person, og får én faktura. Dette er en av de store styrkene til Reise & Konferanseservice AS, og også noe de får veldig gode tilbakemeldinger på. Det sier mye om hvor fornøyde kundene er når nesten 90% er gjenkjøp.


– I starten var det en utfordring å være liten. Men når man har opparbeidet seg gode resultater etter en tid, med fornøyde kunder, bygger man seg opp et omdømme. Vi må levere hver eneste gang, men det gjør vi jo også. Kvalitet og service er vårt varemerke. Dette er ingen åtte til  re-jobb, og det blir en livsstil som man må like sier han med et smil.


På utlandsturer tar de seg av alt fra kundene reiser hjemmefra til de returnerer. Når det gjelder kurs, konferanser og store arrangementer, bruker de gjerne 1-2 år på å planlegge. Også da står firmaet for alt; fra det praktiske med påmelding, registrering og fakturering til lyd, lys og underholdning.


– Vi er veldig gode på logistikk. Det er aldri noen tvil om at arrangementet skal bli vellykket, og vi legger mye av sjelen vår i det. Jeg tror vi gir kundene det lille ekstra som ikke er forventet. Og så er vi tilgjengelige. Her kan man ringe både lørdag og søndag, og alltid få et svar.

Les mer...

2016-12-30 11:45

183074dw

Bransje i rask utvikling og endring

Artikkel Produksjon av skilt og reklamemateriell er et fag som er i rask modernisering og digitalisering, noe bedriften DigiPrint AS erfarer.
183056dd

Holdt igjen for å gjenvinne kontroll

Artikkel Å vokse for mye for fort, kan ofte by på utfordringer. Entreprenørselskapet Backe Vestfold Telemark tok et skritt tilbake for å kunne bygge opp en solid grunnmur av kompetanse, trivsel og kontroll.

  Faktaruta

  • Reise & Konferanseservice AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   69 51 03 90
  • Adresse:
   Postboks 180
   Rolvsøy
  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  Arkiv