143007

Rimelig og effektiv opplæring med Kjoreskole.no

Hos Kjoreskole.no ligger fokuset på lave driftskostnader og effektiv opplæring. Deres elever skal få en god opplevelse, til en god pris. Det har vært en suksess! Nå kan du bli med på besøk til den nyetablerte avdelingen i Lyngdal.

I dag er Kjoreskole.no en større kjede som har avdelinger spredt rundt på Øst- og Sørlandet. Avdelingen i Lyngdal åpnet i august 2014. Daglig leder og trafikklærer Jonathan Herwig har stor tro på konseptet.

– Kjeden hadde lenge ønsket å etablere seg i Lyngdal. Etter et halvt års tid før vi fant et egnet lokale med glimrende beliggenhet. Fordelen med Kjoreskole.no er at avdelingene har mange felles løsninger på administrasjon, elevmasse og oppsett av kurs. Det gjør at vi kan tilby billigere kjøretimer. Vi har også billigere biler enn mange andre kjøreskoler, og har lagt oss på et lavere kostnadsnivå, sier Herwig.

På toppen av det kommer fokuset på å være effektive i opplæringen. Det kommer selvsagt studentene elevene til gode prismessig. Kjoreskole.no tilbyr trafikalt grunnkurs inkludert førstehjelp for 990 kroner, samt opplæring på bil, tilhenger, moped, snøskuter og alle klasser for motorsykkel.

Målgruppen er alle som skal ha førerkort. For Lyngdal-avdelingen er det geografiske nedslagsfeltet primært Lyngdal og Farsund.

– Det er veldig individuelt hvor fort eller sakte man tar trafikkopplæring. Før man skal ta et sertifikat, bør man tenke på pris, hvor fort man vil havne i mål og kanskje også snakke med andre som har tatt trafikkopplæring. Det kan være lurt å sjekke referanser før man bestemmer seg for hvor man vil gå. Jeg anbefaler at man begynner å prøvekjøre så tidlig som mulig, om man ønsker å ta sertifikatet så fort man er gammel nok, sier Herwig.

Han tror snøballen vil begynne å rulle raskt for Kjoreskole.no i Lyngdal. De har fine og nye lokaler, og de har en veldrevet organisasjon bak seg. Ikke minst har de dyktige medarbeidere.

– Det er en veldig spennende og sosial jobb. Det er særlig det at man møter så mange forskjellige mennesker som gjør det spennende. Vår styrke i Kjoreskole.no er at vi tilbyr akkurat samme opplæring som alle andre, men vi håper, mener og tror at vi er litt bedre. Og så vet vi med sikkerhet at vi er litt mer effektive enn de andre, understreker Herwig.

Les mer...

2014-11-24 13.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv