162024 NO162024 NO0162024 NO1162024 NO2

Royal kundeservice hos No. 1 Gave & Interiør

Med et spennende varesortiment, topp service og varekunnskap samt fin beliggenhet i Skippergata, er det ikke rart at kundene er fornøyde med No. 1 Gave & Interiør. Butikken har eksistert siden 2000, og er godt innarbeidet i bymiljøet i Kristiansand.

Lene Østensen Justnæs overtok som daglig leder i februar. Ikke bare stortrives hun. Hun økte også omsetningen med 20 % etter kun fire uker.


– Jeg får så utrolig mange gode tilbakemeldinger fra kundene. Først og fremst på at vi har så mye fint i butikken, med møbler, lamper, gaver og interiørprodukter. Mange synes at det er gøy å besøke oss, og vi får skryt for at vi hele tiden skifter sortimentet, forteller hun.


Justnæs har bred bransjeerfaring og stor varekunnskap. Før hun overtok driften av butikken, jobbet hun i 15 år med innkjøp av alt fra tekstiler til lamper og interiørprodukter for en større bedrift på Sørlandet. Som en helt selvstendig butikk uten kjedetilknytning fører de mange merker som ikke alle andre har. De er eneste forhandler i Kristiansand av blant annet engler fra Willow Tree og Herstal lysestaker.


– Vi selger veldig mye puter og tilbehør, og faktisk ganske mye møbler. Både stoler og små nette sofaer og ikke minst lamper. Det koster ikke skjorta, så folk kan komme hit og fornye hjemmene sine uten å bli ruinert. Jeg ønsker å videreføre konseptet til den forrige eieren, men vil også gjøre ting litt på min måte. Likevel skal man kunne komme hit og få tak i fine varer og kolleksjoner fra sesong til sesong til en god pris. Det har alltid vært varemerket til No. 1.


Justnæs understreker likevel at kundeservicen er minst like viktig som varesortementet:


– Kunden er kongen hos oss, og her blir man tatt i mot med åpne armer. Vi vil hjelpe folk på best mulig måte slik at de skal være lykkelige når de går herfra, avslutter hun.

Les mer...

2016-05-13 10.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv