153055 ES

Service kommer foran alt

Eiksenteret har maskinen du trenger, uansett om du skal klippe gress, måke snø eller frakte høyballer. Med kvalitet på produktene, god service og høyt fokus på kundetilfredshet, er Eik et trygt og godt valg.

   – Når vi selger en maskin, fokuserer vi på service i etterkant. Med på kjøpet får man tilbud om en garantiavtale. Dette er kanskje markedets beste, og inkluderer både service og forsikring i fem år etter at kjøpet er inngått. Dette gir kunden en trygghet, og det setter mange stor pris på, forteller Odd Ivar Jamtøy, daglig leder ved Eiksenteret Trondheim.

Eiksenteret er en franchise-kjede med hovedkontor på Kjeller i Akershus. I Midt-Norge har Eiksenteret Trondheim ansvaret for til sammen syv senter, 55 ansatte og seks lærlinger. De er et stabilt firma som ble etablert i 1985, og som i 2014 fusjonerte med Eiksenteret i Levanger og Steinkjer.

   – Vi selger i hovedsak Massey Ferguson og Fendt traktorer med redskaper og utstyr, og tilbyr verkstedtjenester til det samme utstyret. Med verksteddrift, butikk og delesalg samt salg av kapitalvarer, er vi en komplett leverandør innen vårt felt.

Jamtøy understreker viktigheten av å ha et velfungerende verksted. Om vinteren har de døgnåpen vaktordning, noe de får gode tilbakemeldinger på. Senteret har servicebiler med mekanikere som reiser rundt og utfører både vanlig service og reparasjonsoppdrag ute i felten. Nysalg er også en sentral del av Eiksenteret Trondheim, og gjør at de kan opprettholde driften.

   – En traktor i dag er 10 ganger mer avansert enn en bil. Med mye avansert teknologi er det viktig å tilegne seg ny kunnskap, og kjeden er flink til å utdanne mekanikere. Eiksenteret Trondheim er bestandig på utkikk etter nye folk, så den som har lyst på en kjempeutfordring, må bare sende inn en søknad!


Les mer...

2015-06-10 16.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv