143037

Sikker og effektiv regnskapstjeneste med kvalitet i alle ledd

KvalitetsRegnskap ble etablert av Hanne Røed, Trine Føyen, Grete Samuelsen og Unni Fjell i 2007. Siden da har regnskapsbyrået hatt en imponerende vekst. Fra ingen kunder på dag 1 – til omtrent 170 kunder i dag. Hemmeligheten er faglig dyktighet, gode kunderelasjoner, og et tjenestetilbud som dekker alt av regnskapsføringstjenester, samt økonomisk rådgivning.

– Det er mange regnskapsførere i Asker og omegn, men vi har egentlig ikke følt så mye på den konkurransen. Oppdragene kommer inn uten at vi trenger å gjøre så mye for det. Men vi prøver selvsagt å leve opp til navnet vårt, med fokus på kvalitet, forteller Hanne.

I dag er de tolv ansatte i selskapet, inkludert fire autoriserte regnskapsførere. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester. Det omfatter alt innen lønn og årsoppgjør, fakturering, likningspapirer, protokoller og blanketter, betalingstjenester, administrasjon og kontortjenester. På toppen av det kommer økonomisk rådgivning.

Kundekretsen er i hovedsak lokalisert i Asker og Bærum, men KvalitetsRegnskap har også kunder blant annet i Oslo. Kundene er først og fremst små og mellomstore bedrifter.

–  Vi er et team med bred erfaring fra mange bransjer og evne til å sette seg inn i kundenes problemstillinger. I tillegg er vi gode på å holde oss oppdatert på utviklingen i markedet. Det går ganske raskt i denne bransjen, og det er hele tiden noe nytt. Målet er å prøve å hele tiden følge med på den utviklingen, slik at vi alltid er i front, understreker Hanne.

Hun er også påpasselig med å påpeke at KvalitetsRegnskap er medlem av NARF, Norges Autoriserte Regnskapføreres Forening, og følger alle pålagte standarder. Ryddighet og nøyaktighet er selvsagt viktig for alle som driver med regnskap.

I KvalitetsRegnskap er trivselsfaktorene høy, og kundene møtes med et smil. I tiden som kommer er tanken at selskapet skal få lov å stabilisere seg omtrent på dagens nivå.

– Det er ikke et mål å vokse seg større og større. Vi håper at vi nå har lagt grunnlaget for en sunn og trygg drift, avslutter Hanne.

Les mer...

2014-11-27 09.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • KvalitetsRegnskap AS
  • www.kregnskap.no
  • Telefon:
    66 78 28 00
  • Adresse:
    Vakåsveien 9
    1395 Hvalstad
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv