162018 DP162018 DP0162018 DP1162018 DP2

Sørg for at taket ditt er i trygge hender

Uansett årstid må huset ditt beskyttes mot fukt og andre utfordringer været fører med seg. Og hva er vel viktigere på et hus enn taket? DP Kobber og blikkenslager DA utfører alt innen blikkenslager-faget, med spesialkompetanse på ett felt, nemlig takomlegginger.

Daglig leder Jan Terje Døhl har jobbet som blikkenslager i snart 25 år. Han startet opp som lærling i 1991 hos en onkel, og etter mange år som ansatt kom ønsket om prøve seg på egen hånd. Sammen med noen kolleger etablerte han DP Kobber og blikkenslager i 2006.


– Firmaet har seks ansatte som jobber fullt som blikkenslagere, og vi kan tilby alt av blikkenslager-tjenester. Det går først og fremst på utvendige arbeider på tak og fasader, men vi driver også mye med nybygg, rehabilitering og egentlig alt som har med bygg å gjøre. Den største delen utføres på privatboliger, men kundemassen består også mindre håndverkere og entreprenører.


Typiske oppgaver for DP Kobber og blikkenslager AD omfatter pipehatter, takrenner, ventilasjon, sikring av tak, taktekking og ellers alt innen beslag. 10-årsjubilanten i Lommedalen jobber mest lokalt i Asker og Bærum samt noe i Oslo. Når det er sagt, er ikke Døhl og kollegene vanskelige å be om en kunde ønsker hjelp til hytta si på Norefjell.


– Styrken vår er helt klart omlegging av tak og alt hva det innebærer, fra A til Å. Dette er kanskje også det vi ønsker å drive mest med. Vi får gode tilbakemeldinger på disse oppdragene, og jeg tror vi har et godt rykte på dette feltet.

Når vi ber Døhl om å se inn i spåkulen har han klare tanker om hva som lønner seg for bedriften hans. Med stadig økende konkurranse fra andre aktører i bransjen må man tenke nytt.


– På veien videre prøver vi å finne nye markeder vi kan bevege oss i. Derfor har vi blant annet kurset oss i membrantekkinger og takbelegg. Dette skal vi prøve å utvikle videre slik at vi kan tilby flere tjenester i forhold til tak. Vi må prøve å finne nye veier, for konkurransen er ganske tøff. Jeg har god tro på 2016, og vinteren har startet bra for oss. Dette faget er jo et sesongfag, og vinteren er lavsesong for vår del. Men i år har det startet bra, og jeg har tro på at det vil fortsette slik, avslutter han.

Les mer...

2016-04-25 14.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv