152028-Expert Lyngdal

Sørlendingene elsker nye Expert Lyngdal

Er Expert Lyngdal den fineste Expert-butikken mellom Stavanger og Kristiansand? Ja, det er det mange som mener. Etter at butikken flyttet inn i et 1100 kvadrameter stort lokale i Handelsparken, strømmer kundene til fra hele Vest-Agder.

Lister Elektro AS er selskapet bak Expert Lyngdal, og ble grunnlagt høsten 2002. Etableringen var en sammenslåing av de tre butikkene Komet Farsund Elektro as og Tollisen Radio Tv i Farsund samt Lyngdal Radio Elektro i Lyngdal. Resultatet ble ett firma med to utsalgssteder; i Farsund og Lyngdal. De var en del av Expert-kjeden allerede da, forklarer daglig leder Frits Gitlestad.

– Det har vært en stor utvikling i de årene, både i måten å drive butikk på og med tanke på teknologien. Etter at vi flyttet inn i Handelsparken i november i fjor, har vi utvidet åpningstiden til kl. 20. Dette har ført til at vi nå får kunder fra Mandalsområdet, Egersund, Lindesnes og Moi.

Expert fører mange kjente kvalitetsmerker, og tilbyr det meste innen forbrukerelektronikk. Det vil si data og mobiltelefoner i alle varianter, lyd og bilde, TV og smart-TV, samt stort utvalg i hvitevarer. Expert Lyngdal har også en belysningsavdeling som de nå satser på å videreutvikle. Grunnen til at de klarer å holde lave priser, er at kjeden forhandler om pris og i prosessen har gjort mange kostnadskutt. Expert har nå samlet innkjøp fra hele Norden med et stort felles lager i Sverige.

– Det er mange som mener at dette er den fineste Expert-butikken mellom Stavanger og Kristiansand. Det er kjempegøy! Alle tilbakemeldinger har vært positive, og vi får veldig mye skryt. I den nye butikken kommer varene også mye bedre frem, og kundene har mulighet til å prøve varene da de står tilkoblet. Når det gjelder alderen på de som kommer til oss, dekker vi hele livssyklusen, avslutter Gitlestad.
Les mer...

2015-04-07 08.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Expert Lyngdal
  • www.expert.no
  • E-post
  • Telefon:
    38 33 10 00
  • Adresse:
    Lister Elektro AS
    Fiboveien 1
    4580 Lyngdal
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv