152054-Nina152054-Nina2

Stilige stoffer

Nina Flomer strekker begrepet om kundeservice enda litt lenger. Gjennom Interiørbutikken Nina AS tilbyr hun kundene sine det beste innen interiør, tapeter og tekstiler. Og hun stiller med både skreddersøm og målebånd på hjemmebesøk.

– Jeg har holdt på med stoff og tekstiler i 21 år nå, og har blitt veldig glad i naturmaterialer som lin, bomull, silke og gjerne også viskose. Dette er stoffer som er gode å jobbe med, som varer og holder seg fine.

Interiørbutikken Nina AS åpnet Flomer i Halden i 1994. Hun har mest privatkunder, og hovedtyngden er i alderen 35 år og oppover. Hovedoppgavene deler hun i to. Den ene delen består i å hjelpe kunder med å finne det rette stoffet, enten de skal trekke om møbler eller ønsker seg nye gardiner. Dette er kunder som syr selv og kun bestiller stoffer av Flomer. Den andre delen består i å finne egnede stoffer og sy alt fra duker, sengetepper og gardiner til sofatrekk og liftgardiner for kunder etter spesialmål.

– Mange bare ringer og bestiller, og så drar jeg hjem til dem med stoffprøver og målebånd. Når jeg så har sydd ferdig, drar jeg ut til dem igjen og henger det opp. Jeg selger tekstiler og tapeter fra mange store, utenlandske merker, men har produkter og merker i alle prisklasser. Det er viktig at det skal finnes noe for alle i butikken min, sier hun.

Kunder kan bestille alle slags stoffer til både møbler og sofaer også, og ikke bare til gardiner og sengetepper. Flomer selger danske møbler som kan fås med alle slags stoffer ut fra hva den enkelte ønsker. To ganger i året kommer det nye kolleksjoner. Da stenger hun butikken, og drar til forskjellige showroom hvor hun plukker ut produkter og tekstiler.

– Det er veldig hyggelig å få skryt, men jeg setter også pris på tilbakemeldinger fra folk som kanskje ikke er helt fornøyde. Bare slik kan jeg få rettet opp i ting.

De to største fordelene med Interiørbutikken Nina AS, er det store utvalget av stoffer og at man kan få laget ting etter mål. En praktisk fordel er at butikken har parkeringsplass rett utenfor døra, noe som gjør det enkelt for kunder som vil låne med seg stoffer hjem.

– I butikken selger jeg også et utvalg av konsollbord, lamper, speil og belgiske gulvtepper, både ferdige tepper og etter mål. Jeg er ikke opptatt av mote, men av stil. Stil varer, mens hva som er mote endrer seg hele tiden. Kundene mine er nok de som opptatt av stil. Når de kjøper noe til hjemmet, så vil de ha et produkt som skal vare lenge.

Les mer...

2015-04-07 11.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...

    Kontaktinformasjon

    • Nina AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      917 52 211
    • Adresse:
      Svenskegata 7
      1786 Halden
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv