Stortrives med snekring og hyttetilsyn

Det går så det suser for Tømrer Blomquist AS i Stavern. Innehaver Kjetil Blomquist bestemte seg allerede som tenåring for at han skulle bli snekker. Nå har han drevet eget foretak i ett år, og opplever stadig større pågang.

– Jeg visste ganske tidlig at jeg skulle bli snekker. Interessen for faget kom da jeg var rundt 13 år og foreldrene mine bygde nytt hus. Senere tok jeg tømrerutdannelsen, gikk i lære og var ansatt i et firma fra 2001 og frem til jeg startet for meg selv i januar 2014.

De første oppdragene hadde Kjetil på plass allerede før firmaet ble etablert. På et lite sted som Stavern går nemlig det meste via jungeltelegrafen, forteller han. Gjør du en god jobb, så sprer ordet seg.

– Å få jobber har aldri vært et problem. Oppdragene står i kø, så jeg har mer enn nok å gjøre. Det har gått veldig bra siden starten. Trass i at det er mye jobbing, er det veldig moro!

Kjetil har aller flest oppdrag i Stavern, men tar også turen til Larvik og omegn. Samtidig legger han stor vekt på å holde seg oppdatert på utviklingen i bransjen. Det har etter hvert blitt mange krav å forholde seg til, og det er viktig å være à jour på lover og forskrifter.

– Jeg har godkjent ansvarsrett i tiltaksklasse 2 og kan derfor sette opp nye hus, men det er det lite av i Larvik. Jeg penser meg heller inn på rehabilitering, og gjør småjobber hvor jeg pusser opp bad og stuer, legger tak og kler om vegger. I tillegg gjør jeg noe som heter hyttetilsyn. Det er mange hytter i området her, så jeg klipper gressplener og renser takrenner, sier Kjetil.

Enn så lenge er Kjetil eneste ansatt i eget firma. I tiden fremover ønsker han å utvide med først en selvstendig faglært tømrer, og etter hvert også en lærling. 

Les mer...

2014-11-27 11.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv