TESS som totalleverandør

TESS er aller best kjent som leverandør av slanger. Men det som en gang var en liten Drammensbedrift er i dag blitt en totalleverandør til industri, entreprenører og offentlige etater i både Norge og i utlandet. I Drammen og omegn har TESS fem servicesentre. Selskapet har introdusert et innovativt konsept for faste kunder. Med integrert forsyning (IF) flyttes en permanent varebeholdning ut til kunden. Alle nødvendige varer vil være tilgjengelig hele tiden. Da unngår kundene unødig bruk av tid og penger på innkjøp.

— Vi har et enormt produktspekter. Allikevel, våre tre største varegrupper er slanger, både høytrykk og lavtrykk, alt av verneprodukter og alt innen sveiseutstyr. Resten er fordelt på mange varegrupper. Det dreier seg om verktøy, festemateriell, kjemikalier, lim, kulelagre og mye mer, forteller Dagfinn Solvang, daglig leder i TESS Drammen AS.
  Det var her i Drammen at TESS så dagens lys, helt tilbake i 1968. Det begynte i det små, men i takt med oljealderen skjøt driften fart. I dag har TESS over hundre servicesentre rundt omkring i landet. Bedriften har også tilstedeværelse utenfor Norges grenser. I hvert enkelt servicesenter er virksomheten og varesortimentet skreddersydd til den lokale industriens behov i det området.
  — I vår region har vi fem servicesentre. Vi har hovedkontor og servicesenter på Brakerøya i Drammen. I tillegg har vi servicesentre i Hokksund, Notodden, Kongsberg og Kongsgårdsmoen. Konseptene for hvert enkelt servicesenter varierer. TESS Kongsgårdmoen tilbyr blant annet skog- og hagemaskiner og er alene om dette i regionen. TESS Kongsberg er i stor grad offshorerelatert og har et tett samarbeid med FMC Technologies, sier driftsleder Veronica Samuelsen.

Hun er opptatt av at TESS er en leverandør som følger opp kundene sine, enten det er industribedrifter, maskinentreprenører eller tjenesteleverandører i andre bransjer. TESS har slangevakt døgnet rundt og jobber kontinuerlig med å gjøre ting så enkelt og praktisk som mulig for kundene.
  — Vi har et konsept vi kaller IF – integrert forsyning. Da legger vi opp et bestemt varesortiment etter kundens eget ønske, og flytter avtalesortimentet ut til kunden. Vi tar ansvar for lageret og at kunden har varene tilgjengelig. IF-løsningene varierer etter kundens ønsker. Kunden betaler for faktiske uttak og ikke for varer på lager. Det er det mange som sparer mye penger på. De slipper å reise ut, og det blir færre faktureringer. Med IF-løsning kan bedriften spare 20-25 prosent av de totale anskaffelseskostnadene, sammenliknet med tidligere, understreker Solvang.
  IF-løsninger har hatt en meget god mottakelse i markedet. Etterspørselen etter denne type forsyningsløsninger har økt betydelig i løpet av de siste par årene. Spesielt på faktureringsbiten blir det direkte målbart for kundene hvor mye man sparer. Det er langt mer kostnadseffektivt å betale én stor månedlig samlefaktura enn å behandle femti små.
  — Vi skal være en totalleverandør til industrien. Mange forbinder TESS med slanger, men vi har uendelig mye mer. Vi leverer de riktige produktene til rett tid, og vi følger opp leveransene. Det er kvalitet i det vi gjør, sier Solvang og Samuelsen.

Les mer...

2014-09-16 10.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Tess Drammen
  • www.tess.no
  • Telefon:
    32 20 24 60
  • Adresse:
    Tomtegata 80
    3012 Drammen
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv