Topp utført jobb til avtalt tid

Glassmesterbedriften Svendsen Glass AS i Ytre Arna har 20 års erfaring i faget. De tar små og mellomstore oppdrag for kunder av alle slag. Fellesnevneren er at alle som får utført arbeid står igjen med glassmesterarbeid av høy kvalitet, levert til rett tid.

Svendsen Glass AS ble etablert for 20 år siden, og fikk nye eiere i juli 2012, forteller daglig leder Frode Tvedt Jenssen. Han styrer over en stab på fire ansatte og to servicebiler, som reiser rundt på glassoppdrag i et område som dekker hele Hordaland.

– Det er et bra trøkk på oppdragsmengden nå, med mange forespørsler. Men det er viktig for oss at det ikke blir mer enn vi kan takle, for da klarer vi ikke å holde leveringstiden oppe. For oss er det bedre å heller ta mindre og flere jobber, enn store og få. Vi jobber oss trygt fremover, og har mange faste kunder. Som spesialister på glass, gjør vi alt mulig som en glassmesterbedrift gjør, sier Tvedt Jenssen.
  Svendsen Glass AS tilbyr salg, service og montasje av en rekke produkter. De monterer store mengder glassrekkverk, dører, vinduer, faste gitre og rullegitter i aluminium. Også branndører og brannvinduer. I tillegg kommer montering av skyvedørsautomatikk, samt prosjektering og rådgivning. Produksjonen av skyvedørsautomatikk skjer lokalt, med den fordelen at det kan leveres samme dag.

– Grunnen til at vi fikk nye eiere i 2012, var at tidligere eier startet et selskap ved siden av. Dette selskapet fungerer i dag som en slags grossist, så vi er kunde og handler rekkverksprofiler og liknende produkter av dem, forklarer Tvedt Jenssen.

Planene for tiden fremover består i hovedsak av å opprettholde en stabil drift. I en bransje hvor markedet bestemmer mye, og hvor det er mye som går i bølger, handler det om å være på alerten og følge med på utviklingen. Hvis du er på hugget og leverer kvalitetstjenester, så vil kundene komme.
  – Kundene velger oss fordi vi står for et kvalitetsstempel, og fordi vi utfører jobben skikkelig til avtalt tid. Har vi en avtale, så har vi en avtale. Den holder vi, avslutter Tvedt Jenssen.

Les mer...

2015-01-22 11.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Svendsen Glass AS
  • www.svendsenglass.no
  • Telefon:
    55 39 24 00
  • Adresse:
    Arnatveitvegen 137
    5262 Arnatveit
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv