143022

Trivsel og tillit i RVS AS

RVS AS har hovedkontor i Hokksund, og kunne feire 25-årsjubileum nå i 2014. Daglig leder Reidar Bjørkli snakker varmt om viktigheten av å behandle både kunder og ansatte med respekt. Slike holdninger skaper gode bedrifter – bedrifter som lever lenge. I dag driver RVS AS blant annet med skadebegrensning, entreprenørtjenester og maskinutleie.

– Markedet forandrer seg ofte og mye, så det er en fordel for oss å ha mange bein å stå på. I RVS AS har vi hele fem avdelinger, forklarer Bjørkli.

Det omfatter en entreprenøravdeling, som driver med bolig- og næringsbygg. En storskadeavdeling som håndterer større ulykker, som for eksempel branner. I Oslo-avdelingen tar de hånd om skadebegrensning og oppbygging etter vannlekkasjer og andre mindre skader. De ansatte her rykker ut og tar seg av problemene på vegne av forsikringsselskapene.

– Og så har vi en nyåpnet avdeling kalt RVS maskinutleie. Her tilbyr vi utleie av maskiner og utstyr til både private og firmaer. Det er mange aktører som driver med det, men vi merker allerede at denne biten øker hos oss.

Til sist kommer en administrativ avdeling, som håndterer alt av papirarbeid og administrative oppgaver. Totalt har Bjørkli omtrent 30 ansatte i arbeid. De jobber over hele Drammens-området, men også mye i Oslo, særlig på skadedelen.

Felles for alle avdelinger er at det ligger grunnleggende kjerneverdier i bunn. I RVS AS blir både egne ansatte og alle kunder behandlet med respekt. Bjørkli legger stor vekt på at hans selskap skal være en pålitelig samarbeidspartner, med kundeforhold som er preget av godvilje og tillit.

– Vi er opptatt av å bli oppfattet som et selskap som våre samarbeidspartnere og kunder kan stole på i enhver sammenheng. RVS AS skal være seriøse, og dette har vi nedfelt i systemet vårt for kvalitetssikring.

Samtidig er de gode verdiene også høyst tilstedeværende innad i RVS AS. Med et godt arbeidsmiljø, får du ansatte som trives på jobb. Og ansatte som trives på jobb, yter sitt beste. Det kommer alle til gode, understreker Bjørkli.

Les mer...

2014-11-24 16.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv