142037NO - Iso - 1142037NO - Iso

Utallige fordeler med blåseisolering

Isoenergi AS tilbyr komplett isolering av alle bygningsdeler i ett hus. Fra loft til kjeller, i gulv, vegger og himlinger. Blåseisolering er minst like effektivt som ordinær isolering, men langt mindre tidkrevende. Noe som igjen betyr penger spart for kunden.

– Fordelene med blåseisolering er mange. Men først og fremst går det på tidsforbruket. Med blåseisolering isolerer vi en komplett enebolig på én arbeidsdag, mens snekkere kan bruke 14 dager på den samme jobben. På den måten går jo selvsagt også prisen ned, forteller Børre Finsrud, daglig leder i bedriftens hovedkontor i Vikersund.

  I tillegg blir resultatet langt bedre enn med tradisjonell isolasjon. Blåseisolering levner ingen skjøter, hulrom eller gliper. Dermed får bygget en fullstendig tett isolering. På materialsiden benytter Isoenergi AS miljøvennlig glassfiber. Dette er glassull som er produsert på samme måte som faste isolasjonsplater, men i løs form. Isolasjonen blir blåst inn i konstruksjonen på en måte som gjør at den ikke synker sammen i ettertid.
  – Det er verken farge eller bindemidler i dette materialet, så det er miljøvennlig både for oss som skal jobbe med det og for kunden som skal ha det i huset sitt. Folk er ofte litt skeptiske i starten, men når vi først får vist frem det vi gjør, så selger produktet nesten seg selv, sier Finsrud.
  Han etablerte eget snekkerfirma for 14 år siden, men det var først da han bygde et hus for faren sin at han oppdaget det geniale ved blåseisolering. I 2008 ble Isoenergi AS etablert. Nå er det aller mest isolering det går i, med hovedmarkedet innen nybygg, ofte som underentreprenør for byggmestere og hovedentreprenører.

– Vi tilbyr i dag komplett isolering av alle slags bygg, og driver også med etterisolering av eldre bygg. I tillegg til Vikersund har vi avdelinger i Lærdal og Trondheim. Det langsiktige målet er 10-12 avdelinger, og vi er allerede i gang med planer for Bergen, Stavanger, Kirkenes og Kristiansand, forteller Finsrud.
  Firmaet har så godt som null reklamasjoner. Særlig gode er tilbakemeldingene fra kundene som etterisolerer hus og bygg. Det er kunder som umiddelbart merker hvor stort positivt utslag blåseisoleringen gir på kostnadene knyttet til energiforbruket.
  – Det geografiske nedslagsfeltet til vår Vikersund-avdeling strekker seg over hele Østlandet, opp til Trondheim og ut mot Vestlandet. Så lenge jobben er stor nok, har ikke kjørelengden så mye og si, bilen har runde hjul, sier Finsrud før han må videre til neste jobb.

Les mer...

2014-09-16 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Isoenergi AS
    • www.isoenergi.no
    • Telefon:
      97 76 90 35
    • Adresse:
      Sagveien 12
      3371 Vikersund
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv