Vaktselskapet med det lille ekstra

De aller fleste hytter står tomme og usikrede mesteparten av året. For hytteeiere i Bykle i Setesdal har imidlertid Våken Vakt et unikt tilbud. I tillegg til en daglig inspeksjonsrunde, hjelper Hovden-selskapet også til med alt fra snøskuffing, utvask og handling av matvarer.

– Vårt motto er kunden skal slippe å yte – bare nyte. Vaktselskapet vårt tilbyr det lille ekstra overfor våre kunder. Det er unikt i Norges-sammenheng, forteller Knut Inge Repstad, daglig leder i Våken Vakt.
  Vaktselskapet på Hovden i Setesdal er politigodkjent og sertifisert. Det skiller seg ut ved å tilby en rekke tjenester som kan forenkle og forbedre livet til hytteeiere i Bykle kommune. I tillegg til det forebyggende tjenestetilbudet mot innbrudd, hærverk og skader, tilbyr vaktselskapet også blant annet renhold, stabling av ved, innkjøp av matvarer, skuffing av hyttetak og gangveier.
  – Når hytteeiere kommer fram til hytta fredag kveld, etter en lang kjøretur, ønsker mange å komme til en lys og varm hytte, med mat i kjøleskapet. Dette hjelper vi gledelig til med, sier Repstad.

Vaktselskapet ble stiftet i 2010 og har som hovedoppgave å være en mobilvakttjeneste for hytter og kommunale bygg hele døgnet, 365 dager i året.
  – Det er 2500 hytter i Bykle kommune, og det er også hytteeieren som er vår hovedkunde. Mange av hytteeierne bor gjerne flere timer unna. Vi er unike i det at vi har en døgnåpen vaktsentral – altså en våkenvakt hele døgnet som kan nås på telefon. Er noen usikker på om de har glemt å slå av kaffetrakteren i hytten, sjekker vi dette for kundene våre innen kort tid, uten ekstra kostnader.

Vaktsentralen har også en tilbud om inspeksjonsrunder daglig for sine kunder. Skulle hytteeiere glemme viktige verdisaker, som for eksempel en datamaskin, kan Våken Vakt sende dette med buss, slik at kunder mottar gjenglemte gjenstander innen få timer.
  – Som vaktselskap kan vi ikke avverge alle uheldige, uforutsette hendelser, men vi kan oppdage ulike skader på et svært tidlig tidspunkt og finne løsninger på ulike problemer som kan oppstå, forteller Repstad.  

Våken Vakt har hytteeiere som hovedkunde, men bistår også politiet i en rekke oppdrag.
  – Som vaktsentral hjelper vi blant annet politiet med å dirke opp låser, om de trenger å komme seg inn på ulike adresser. Vi har også tilgang på håndjern, og har også anholdt folk som gjør hærverk, eller er for fulle til å komme seg hjem, om politiet ikke befinner seg i området. Det er oppdrag som krever ekstra tid og kostnader, men vi føler et ansvar som vaktsentral, understreker Repstad.
  Han har selv flere jern ilden, i tillegg til Våken Vakt. På Fjell Våken Skytesenter kan du ta turen innom for å prøve å skyte med blant annet rifle og hagle under sikre forhold. Senteret drives av Repstad.
  – Fjell Våken er et sted hvor hele familien kan prøve å skyte med alt fra grovkaliber til luftgevær. Hos oss kan en få introduksjonskurs, så det er et tilbud som passer også for alle uten erfaring.

Repstad skal nå bygge bane for luftgevær og pil og bue, samt en jaktsti hvor du kan skyte på figurer i 3D. Skytesenteret er blitt en populær destinasjon blant turister, men har også vist seg å være en populær aktivitet for bedrifter i forbindelse med teambuilding. 

– Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på skytesenteret vårt. Vi har overbygde baner, servering av kaffe og bål ute. Det er først og fremst en opplevelse for familier og grupper, men også et sted hvor vi kan markedsføre vaktsenteret vårt, sier Repstad.
  Han setter stor pris på å ha en fot i vaktselskapet og en på skytebanen. Det er en kombinasjon som gir stor variasjon i hverdagen.
  – Det er kjekt for oss å treffe mennesker. På jobb for vaktsentralen møter du gjerne mennesker som er fortvilet, eller ungdom som har drevet hærverk. Å jobbe rundt store glis på skytesenteret er en måte å lade batteriene på.
  Nå skal Våken Vakt styrke markedsføringen lokalt, slik at enda flere blir oppmerksom på tilbudet.
  – Hytteeierne forteller at de er svært fornøyde med alle tilbudene vi gir som vaktselskap. Det gir oss pågangsmot til å stå på for å bli endre bedre, forteller Repstad.

Les mer...

2015-01-20 14.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv