152024-Sorport

Vedlikeholdsfritt? Selvfølgelig!

Hvorfor bruke unødvendig tid på skraping og maling når du kan velge vedlikeholdsfrie produkter? Sørport AS tilbyr et stort utvalg av porter og vindussprosser, og kan skreddersy produktene helt etter dine ønsker.

– Innen portsegmentet kan vi levere alt som er tilgjengelig på markedet. Det betyr alt fra små garasjeporter inntil seks meters bredde og tre meters høyde på privatmarkedet, til nesten ubegrenset høyde og bredde til industrimarkedet. Alle typer porter som er tilgjengelig og kan monteres, kan vi levere, forteller daglig leder Øystein Rullestad og medeier Andreas Albrektsen.

De etablerte Sørport AS i Farsund for ett år siden. Bakgrunnen var at de ønsket å skape sin egen arbeidsplass, og tanken om å drive med porter kom fort. Siden har det utviklet seg kjapt, med både vedlikeholdsfrie sprosser til vinduer og andre produkter.

– Primært selger vi vedlikeholdsvennlige stålporter, men vi har også treporter til privatmarkedet. Det er isolerte stålporter som er hovedproduktet, men hvis folk har spesielle behov, kan vi få dem skreddersydd helt etter kundens ønsker. Produktene blir produsert og tilpasset ved fabrikken Gapo på Ålgård.

Og det er ingen tvil om at det er snakk om produkter av høy kvalitet. Sørport AS leverer ikke billigporter, for her går man ikke på akkord med kvalitet. Garantiordningene er i særklasse, med 10 års garanti på skinner og drivverk på stålportene, og 20 års garanti på gjenrustning på portene. Det er også 10 års garanti på motorene.

– Når det gjelder sprosser, er dette også et veldig spennende område. Her måler vi opp alle vinduene slik at det blir riktig på millimeteren. Kunden bestemmer designet, og vi kommer gjerne med forslag og idéer. Befaringen er alltid gratis og helt uforpliktende, og vi er veldig opptatt av at den prisen vi gir, er den prisen som gjelder når vi er ferdig. Dette uansett hvor lang tid vi bruker.

Sørport AS har franchisekontrakt med Vimax AS. Vimax leverer profilene og konseptet, men sprossene produseres lokalt av Sørport AS i Farsund. Sprossene kommer med livstidsgaranti både på farge og form. Andre produkter i sortimentet til Farsundbedriften, er vedlikeholdsfrie skodder med 30 års garanti og vedlikeholdsfrie glasslister. Sørport AS kan derfor levere en totalpakke på vinduer.

– Visjonen vår er å bli mer synlige i tiden som kommer, både på sosiale medier og ved å delta på messer. Klarer vi å doble omsetningen dette året, så ligger vi bra an. Og slagordet vårt? Det er "Vedlikeholdsfritt, selvfølgelig!".

Les mer...

2015-04-02 15.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Sørport
  • www.sørport.no
  • Telefon:
    92802787 / 90971271
  • Adresse:
    Torpveien 3
    4550 Farsund
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv