156003 T156003 T0

Velkommen til en god faghandel

I 45 år har Traktor AS betjent lyngdølinger med alt fra traktorer og biltilhengere til hageredskaper, utstyr og maskiner. Daglig leder Asbjørn Hauan er stolt av å drive en faghandel som står for kunnskap og kvalitet.

Tidene har forandret seg. Det som ved starten i 1970 dreide seg om traktorsalg til lokale bønder, er i dag en faghandel med mange produktbein å stå på. Så mange bein at butikken måtte utvide lokalene med nye 300 kvm tidligere i år. Selv startet Hauan opp som butikkmedarbeider, før han overtok som daglig leder i 1996.

– I dag er hovedproduktene våre gressklippere, hageutstyr, Husqvarna motorsager, Tysse biltilhengere og forskjellige traktormerker med forskjellige redskaper. Salget fordeler seg nå nesten likt mellom traktorer og hageutstyr. Ellers har robotklippere tatt av, og overtatt mye av det som var bensin- og traktorplenklippere til vanlige hager. Det finnes mange forskjellige varianter, og da er det viktig at vi anbefaler rett produkt til rett kunde, sier Hauan.

Traktor AS har 10 ansatte i forskjellige stillingsbrøker, og et eget verksted med tre landbruksmekanikere som tar seg av alt av reparasjoner. For cirka fire år siden startet de også et hydraulikk-verksted, etter at Lyngdal Mekaniske ble solgt til Aker Solutions. Her har de døgnvakt, og hjelper anleggsfolk, lastebilsjåfører og traktorfolk med nye hydraulikk-slanger og koblinger ved behov. På kundelisten står det mange store entreprenører.

– For 20 år siden ble faghandler på småsteder dømt nedenom og hjem, men vi har bevist at dette var feil. Jeg tror fortsatt det er behov for mindre faghandelbutikker også i fremtiden. Med et enormt delelager kan vi hjelpe folk med en gang. Trenger noen en del eller en skrue, så får man hjelp hos oss med en gang, for vi har delen på lager. Vi kan også utføre småreparasjoner og bistå med deler til alle merker.

Les mer...

2015-12-18 10.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv