156016 KB156016 KB0

Vi bygger det meste!

Etter 15 år i bransjen vet Kystbygg AS i Egersund hva kunden forventer og har behov for, både innenfor nybygg, påbygg, rehabilitering eller industrisnekring. Og er du på leting etter bolig i Egersund-området, har Kystbygg flere spennende prosjekter på gang.

Firmaet lever opp til navnet: Kystbygg har reist både brygger og forskjellig av mer maritim karakter siden oppstarten i år 2000. Den gang het de Byggefirma Mong & Midbrød AS, men i årene etter tusenårsskiftet har de vokst seg stadig større og tatt navnet Kystbygg AS. Mottoet derimot har alltid vært det samme: «Vi bygger det meste!»

– For oss er ingen jobb for stor, og ingen jobb for liten, humrer Bjørn Andreassen, daglig leder for 14 ansatte.

Det vises også i praksis, hvor oppdragene går fra private byggeoppdrag til rehabilitering på kommunale bygg. Kystbygg har et stort kundespekter og gjør alt fra små private oppdrag til større prosjekt som bygging av leilighetskomplekser og rehabilitering av bygninger. Firmaet tar også søknadsarbeidet og samarbeider med Hellvik Hus og XL Bygg. Samarbeidet gir ringvirkninger på flere plan – ikke minst for byggherren.

– Uansett hva du måtte ha behov for innen snekring, nybygg etc. Har vi en løsning for deg, forteller Andreassen.

Nedslagsfeltet er Egersund og omegn med Dalane-regionen, og her har Kystbygg i tillegg flere prosjekter gående.

– Storåkeren på Hafsøy er et samarbeidsprosjekt vi har med Hellvik Hus. Der er det snakk om rekkehus, eneboliger og en tomannsbolig. Ringmurene er støpt, og fem av enhetene er allerede solgt. Det er veldig barnevennlig: Det er tre soverom i alle enhetene, og en liten lekeplass hører også til området.

Vi har også for salg en 2 mannsbolig i Rundevollsveien 67. Her er ringmurene støpt, og Kystbygg as er klar til oppstart. Det kommer for salg flere eneboliger med sentrale beliggenheter i Egersund.

Etter 15 produktive år i bransjen vet Kystbygg hva kunden forventer. Da ønsker entreprenøren både å være fleksibel og imøtekommende.

– Vi strekker oss en ekstra centimeter for å gjøre kunden fornøyd. Vi vil jo at kundene skal komme tilbake, smiler Andreassen.

Les mer...

2015-12-18 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Kystbygg AS
    • www.kystbygg.no
    • Telefon:
      51 49 00 28/984 41 817
    • Adresse:
      Varbergveien 19
      4371 Egersund
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv