152020-Tomrermester Harald Teksle

Vi legger sjelen vår i resultatet

Med en stab på 15 ansatte gjør Tømrermester Harald Teksle AS sitt ytterste for å skape et best mulig resultat. Uansett om det er rehabilitering eller oppføring av nybygg, skal kundene føle seg trygge på kvaliteten.

– Vi er en håndverksbedrift som bygger på tradisjoner, og legger sjelen vår i å få et godt resultat. Som bedrift er vi også fleksible, og vi kan skreddersy og levere etter kundenes ønsker, sier Lars Simensen.
 
Han er tømrermester og daglig leder i firmaet som ble startet opp av Harald Teksle på begynnelsen av 80-tallet. Simensen ble først ansatt i 2004, og to år senere gikk han og Teksle sammen om et aksjeselskap. I dag jobber de primært mot det private boligmarkedet med nybygg.

– Av nybygg gjør vi både spesialtegnede hus og kataloghus, men vi driver også med rehabilitering av eneboliger. I tillegg er vi litt på hyttemarkedet, og bedriver noe service og mindre byggearbeider i Numedal og Kongsberg.

De har vært forhandler for Mesterhus siden 2007. Fra tidligere av har tømrerbedriften oppført mange arkitekttegnede hus, og derfor ble Mesterhus og kataloghus et bra supplement. Bedriften er også inne i utviklingen av Frydenbergåsen boligområde på Kongsberg.

– Slik som markedet har blitt med stadig økte byggekostnader, ser vi et behov for litt enklere boliger. Der har Mesterhus kommet med en egen Lev Smart boligkatalog som vi også fronter. Dette er gode prosjekter rent økonomisk, slik at man kan få ned byggekostnadene per kvadratmeter boareal, og det er veldig viktig, poengterer Simensen.

Les mer...

2015-04-02 15.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Tømrermester Harald Teksle AS
  • www.teksle.no
  • Telefon:
    91322034
  • Adresse:
    Gåsum
    3622 Svene
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv