171120 adr

ADR Elektro AS hilser fremtiden velkommen

Elektrobransjen har lenge vært i en rivende utvikling, og det er ingenting som tilsier at den skal stoppe med det første. ADR Elektro AS er godt rustet for fremtiden med lang erfaring i staben og en ansatt som er spesialutdannet innen smarthus.

- Vi har et veldig godt rykte på oss i forhold til den type arbeid vi driver med, og har mange spennende arbeidsoppgaver. Det er viktig å ikke drive bare med store bygg. I stedet er vi veldig mye på smarthusløsninger, for der er det mange flere utfordringer. Men vi betjener begge deler, hvor proffmarkedet utgjør 60% og privatkunder 40%.


Dag Nåmo Rønning er daglig leder i ADR Elektro AS. Familiebedriften holder til på Godlia i Oslo, og er inne i sitt syvende år. Fra tidligere har Rønning mange års erfaring innen elektrobransjen som ansatt i forskjellige firmaer. Per i dag er de syv montører, hvorav to er læregutter. I tillegg er sønnen hans voksenlærling mens datteren er kontorassistent.


- Det er moro at vi er en familiebedrift, og det fungerer veldig bra. Vi har ikke hastverk, men går med planer om å ansette flere. Håpet at vi skal få en eller to montører til i løpet av året, og at vi med tiden ender opp på en stab på rundt 15 personer. Elektro er et fagområde som er livsfarlig hvis du ikke kan det og vet hva du holder på med. Man må ha interesse for det, for det krever sitt.


ADR Elektro AS har mange faste kunder på proffmarkedet, som eiendomsforvaltere og entreprenører. De tar oppdrag i Oslo og omegn, med Asker, Billingstad, Bærum, og utfører veldig mye rehabilitering. Rønning utdyper at det er rehabilitering som er mest interessant for dem. På dette feltet jobber de mye med kontorlokaler, men også hus, leiligheter og villaer som rives helt ned og bygges opp igjen. Dette området er et stort marked for firmaet, og utgjør drøyt 80% av driften.


- Ellers er det smarthus-teknologi som er fremtiden for oss, i tillegg til energieffektivisering og solcellepanel. Fremover vil vi prøve å utdanne oss mer i den retningen, for det er den veien ting går. Og man må jo bare følge med, for det vil komme mer og mer krav om dette, særlig på proffmarkedet og mot næring. Vår styrke er at vi har erfarne elektrikere, for det har noe med allsidigheten å gjøre. Vi har også en medarbeider som er utdannet på smarthus. Han er blant de aller, aller beste i landet, og vi får til og med oppdrag fra smarthus-leverandører som har problemer de selv ikke fikser. Der er vi veldig langt fremme.



Les mer...

2017-03-27 13.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv