Vi sier aldri nei

Tilstedeværelse og løsningsorienterte avgjørelser gjør at Andersen & Harestad AS yter topp kundeservice. Firmaet legger vekt på at utført arbeide skal være av høy kvalitet, levert til rett tid og avtalt pris. Slik har overflate-spesialisten blitt kåret til Gaselle-bedrift fire ganger.


- Folk er veldig fornøyde, og vi har fokus på kvalitet og kundeoppfølging. Vi lever jo av vårt gode navn og rykte, sier Kenneth Andersen. Han er daglig leder i Andersen & Harestad AS, som består av et håndverksfirma og en egen Fargerike-butikk på Tau i Ryfylke. 


Tidligere drev de kun med maling, men i dag er firmaet en totalleverandør på overflater. I januar 2015 overtok de en annen butikk og ble en del av kjeden Fargerike. 


- I staben har vi malere, gulvleggere, murere og flisleggere. I tillegg utfører vi tapetsering og montering av ildsteder, både stålpiper og Leca-piper, og hjelper folk med spesialprodukter som epoxy og mikrosement. Vi ønsker å være litt frempå med nye produkter. 


171124 AH2


Med privatkunder er målet å hjelpe dem hele veien. De skal få veiledning i hvordan de kan gjøre jobben selv fra A til Å, eller få hjelp til selve utførelsen. Andersen & Harestad AS har en egen interiørkonsulent, og kan også utføre alt av tjenester til produktene de selger.


- For firmaer gjør vi det samme, og tilbyr konsulenthjelp ved behov. Vi kan samkjøre alt av overflater og finish i et bygg direkte med kunden, på vegne av et byggefirma. Da vet man at resultatet blir bra, og det blir en vinn-vinn situasjon for begge parter. Ofte er vi involvert i bare 2-3 prosent av totalkostnadene av et hus, men det er oss du sitter og ser på de neste 15 årene. 


- Vi har en regel om at vi ikke skal si nei, uansett. Vi ikke si ja, men vi skal vurdere det. Og kunden skal i hvert fall få et navn på noen som kan hjelpe.





Les mer...

2017-03-29 15.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv