173069fkjces173069fkjes173069fksjes173069NYYSISDS173069NYY173069NYSISDS173069NYYK

På tide å fornye stilen i hjemmet ditt?

Etter mange år i kjøkkenbransjen som designer, har Anniken Lohnås Pettersen utvidet fagfeltet sitt. Som interiørkonsulent og boligstylist i Arkitre Eiendom hjelper hun til med å skape en god atmosfære og gjennomført stil i hele boligen.

– Interessen for faget tror jeg må komme fra magen og hjertet. Det har betydd noe for meg siden jeg var barn, og jeg kjente at er det noe jeg kan, så er det dette.


Pettersen forteller om hvordan hun startet opp en egen avdeling i faren sitt firma i november i fjor. I Arkitre Eiendom i Mandal driver hun hovedsakelig med boligstyling og som interiørkonsulent hjemme hos privatkunder. Estetikk, form og farge har hun hatt i blodet siden hun var ung, for hun vokste opp med en far som er arkitekt.


173069NYY


– I mange år drev jeg i kjøkkenbransjen, men så oppdaget jeg at mange kunder egentlig var interessert i mer enn bare kjøkkenet. Til slutt jobbet jeg med både stuer, ganger og soverom, hvor jeg la planer for farger og flyten i hjemmene. Da forsto jeg at det var tid for å ta det et skritt lenger.


Kundene kommer fra Mandal og distriktene rundt, og er alt fra boligutbyggere og snekkere til meglere og private.


173069NYYSSDS


– Hvordan vi har det rundt oss påvirker oss veldig mye. Litt særpreg synes jeg er viktig, for det er ikke gøy at alle hjem ser ut som en interiørkatalog. Når folk spør om jeg har en signaturstil, svarer jeg nei. Jeg har veldig mange gode planer for en gjennomført stil, men de går egentlig i mange retninger.


Selv er Pettersen veldig glad i gjenbruk, og gjerne i kombinasjon med flotte og tidløse designting. Hun oppfordrer folk til å planlegge litt, og gjerne trekke inn gjenbruksting som kan males eller sprøytelakkeres. Det skaper egenart og en personlig stil.


173069fkjces


– Når jeg er ute på hjemmebesøk er jeg ærlig, for jeg regner jo med at det er derfor kunden har invitert meg. Etterpå bruker jeg tegneprogrammer til å visualisere og plassere ting i 3D, slik at man nesten kan spasere inne i rommene. Det gjør at kundene fysisk kan se løsningene for seg.


Faren er fortsatt aktiv som arkitekt. De to deler kontorlokaler, og samarbeider ofte på prosjekter.


– Jeg er imponert over ham! Han er 69 år, men er fremdeles veldig nytenkende og en av de få som faktisk fortsatt tegner med penn og papir. Jeg håper jeg kan bringe noe av dette videre.


173069NYSISDS


Når hun styler boliger før visninger, er hun opptatt av at det skal være koselig, ryddig og at man skal få frem den gode planløsningen.


– Man skal føle stemningen, for det er egentlig det det handler om.

Les mer...

2017-09-20 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv