173069fkjces173069fkjes173069fksjes173069NYYSISDS173069NYY173069NYSISDS173069NYYK

På tide å fornye stilen i hjemmet ditt?

Etter mange år i kjøkkenbransjen som designer, har Anniken Lohnås Pettersen utvidet fagfeltet sitt. Som interiørkonsulent og boligstylist i Arkitre Eiendom hjelper hun til med å skape en god atmosfære og gjennomført stil i hele boligen.

– Interessen for faget tror jeg må komme fra magen og hjertet. Det har betydd noe for meg siden jeg var barn, og jeg kjente at er det noe jeg kan, så er det dette.


Pettersen forteller om hvordan hun startet opp en egen avdeling i faren sitt firma i november i fjor. I Arkitre Eiendom i Mandal driver hun hovedsakelig med boligstyling og som interiørkonsulent hjemme hos privatkunder. Estetikk, form og farge har hun hatt i blodet siden hun var ung, for hun vokste opp med en far som er arkitekt.


173069NYY


– I mange år drev jeg i kjøkkenbransjen, men så oppdaget jeg at mange kunder egentlig var interessert i mer enn bare kjøkkenet. Til slutt jobbet jeg med både stuer, ganger og soverom, hvor jeg la planer for farger og flyten i hjemmene. Da forsto jeg at det var tid for å ta det et skritt lenger.


Kundene kommer fra Mandal og distriktene rundt, og er alt fra boligutbyggere og snekkere til meglere og private.


173069NYYSSDS


– Hvordan vi har det rundt oss påvirker oss veldig mye. Litt særpreg synes jeg er viktig, for det er ikke gøy at alle hjem ser ut som en interiørkatalog. Når folk spør om jeg har en signaturstil, svarer jeg nei. Jeg har veldig mange gode planer for en gjennomført stil, men de går egentlig i mange retninger.


Selv er Pettersen veldig glad i gjenbruk, og gjerne i kombinasjon med flotte og tidløse designting. Hun oppfordrer folk til å planlegge litt, og gjerne trekke inn gjenbruksting som kan males eller sprøytelakkeres. Det skaper egenart og en personlig stil.


173069fkjces


– Når jeg er ute på hjemmebesøk er jeg ærlig, for jeg regner jo med at det er derfor kunden har invitert meg. Etterpå bruker jeg tegneprogrammer til å visualisere og plassere ting i 3D, slik at man nesten kan spasere inne i rommene. Det gjør at kundene fysisk kan se løsningene for seg.


Faren er fortsatt aktiv som arkitekt. De to deler kontorlokaler, og samarbeider ofte på prosjekter.


– Jeg er imponert over ham! Han er 69 år, men er fremdeles veldig nytenkende og en av de få som faktisk fortsatt tegner med penn og papir. Jeg håper jeg kan bringe noe av dette videre.


173069NYSISDS


Når hun styler boliger før visninger, er hun opptatt av at det skal være koselig, ryddig og at man skal få frem den gode planløsningen.


– Man skal føle stemningen, for det er egentlig det det handler om.

Les mer...

2017-09-20 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv