171054 BI

Vi løser ditt bemanningsproblem | Bygg & Industri AS

Bygg & Industri AS er spesialister på tre ting: bemanning, bygg og industri. Med lang erfaring og inngående kjennskap til forskjellige bransjer, sørger de for at bedriften din får rett håndverker til rett oppdrag.

Bedriften holder til i Stokke, og har som slagord “din bemanningsentreprenør på østlandet”. Daglig leder Glenn Huseby har selv erfaring fra både bemanning og mange år som tømrer. Sammen med HR-sjef Ivar Prestegården, som har bakgrunn fra industri, og en stab på 70 ansatte, betjener de et stort område fra Kristiansand til Trondheim.


- Men vi er størst i Vestfold, og jobber hovedsakelig her i fylket samt en del i Drammen og Oslo. Minst halvparten av staben har vært med fra starten av i 2010. Bygg & Industri AS har alt fra tømrere til forskalingssnekkere og elektrikere, som vi har blitt gode på. I tillegg har vi veldig mange system-montører. De jobber mot systeminnrednings-bransjen, altså med glassvegger til kontorer, systemhimlinger og den slags, sier Huseby. 


Han legger ikke skjul på at de opererer i en tøff bransje. Fordelen er at de har en stab med lang erfaring og god forståelse for hva bedriften driver med. Derfor blir det nok også lettere å oppnå de prisene de trenger, mener han. 


- Og vi har ikke bare én plattform å stå på. I roligere perioder driver vi nemlig med lafting av tømmer. I vår egen store produksjonshall på 600 kvadratmeter lager vi kun håndlaftet tømmer. Jeg drev selv litt med lafting før vi startet opp firmaet, så jeg ønsket å dra med meg dette videre. Det har slått veldig an, og vi bruker det mye på egne prosjekter.


- På bemanningsbiten vil jeg si at vi er ekstra gode på systeminnredning. Det er et område vi har satt oss veldig hardt inn i. Rundt juletider hadde vi for eksempel 30 mann som jobbet på det nye bygget til Kripos i Oslo. Ellers blir det utført mye bygging og oppussing innen næringsmarkedet i Norge for tiden, så det ser bra ut for fremtiden. Allerede før jul hadde vi fulle ordrereserver for det første halvåret, så totalt ser 2017 bra ut. 


Bygg & Industri AS hjelper kunder med å finne den rette medarbeideren for både korte og lange oppdrag. Er bedriften din er inne i en krevende periode, eller trenger ekstra bemanning for å dekke opp ferie, sykefravær eller permisjoner? Ta kontakt, og Bygg & Industri AS håndterer alt det administrative. De sørger for tett oppfølging av medarbeideren, og opprettholder en nær dialog med dere som kunde.


 

Les mer...

2017-03-30 17.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Bygg & Industri AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    932 15 724
  • Adresse:
    Borgeskogen 41E, 3160 Stokke
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv