173046173046hjd173046je173046jkad173046ke173046kejh173046pe173046pok

Motorsykkelfantast? Da er dette nettbutikken for deg!

Forkjærligheten for tohjulinger sitter i veggene til EC Ride AS i Lillestrøm. Innehaver og entusiast Markus Røstvang åpnet dørene i april i fjor.

Her selger han alt som har med motorsykler å gjøre, utenom selve sykkelen. Det betyr klær, hjelmer, kjøreutstyr, alt av MC-deler og et godt utvalg av gadgets.


– Bekledning og MC-deler går det mest i. Jeg har bevisst skaffet meg en del utenlandske leverandører for å kunne tilby litt annet utstyr og tøffere merker enn det som har vært i Norge tidligere, sier Røstvang.


173046ke


I tillegg til de fysiske lokalene har EC Ride også en egen nettbutikk. Og om kort tid åpner Røstvang nettbutikk nummer to, kalt Roadstore.


– I EC Ride-nettbutikken viser vi frem en god del av varene vi har i den fysiske butikken. Men i Roadstore vil absolutt alle produktene våre bli tilgjengelig. I Roadstore har vi en som jobber med å gi kundene den mest brukervennlige siden med det største utvalget av mc-klær og deler. Her skal vi legge ut nye produkter hver dag etter lansering i slutten av september.


– Målet er å ha et bredt og godt utvalg til en god pris. Vi har en prisgaranti som gjør at vi alltid skal matche de billigste prisene på markedet.


173046kejh


Et av de største satsingsområdene for butikkene er kevlar-utstyr. Her har de et bredt utvalg av kjørejakker og -bukser som ser ut som vanlige klær. Kevlar er et veldig slitesterkt materiale som brukes blant annet i skuddsikre vester. Det tåler store påkjenninger, men er luftigere og ser ut som vanlige klær. Fordelen er at du slipper å skifte om du tar sykkelen til jobb en dag.


– Ellers fører vi alt fra gore tex-klær fra Rukka til skinndresser fra Alpinestars. Blant bestselgerne har vi merket Contraband, som er blitt en storselger i år. Dette er high end- og retroklær med en tøff stil med kevlar.


173046


Kundene til EC Ride AS er alle som kjører motorsykler og har sykler som interesse. Over dørstokken kommer alt fra 16-åringer som skal ta lappen på moped eller lett sykkel for første gang til veteraner som har kjørt i 50 år.


– Drømmen er å vokse seg større,  få et større verksted og få inn flere nye merker til Norge. Fordelen med å handle hos oss, er at vi vet hva vi snakker om. Vi kjenner produktene godt, og selger deg kun det som passer best til deg og ditt bruk.

Les mer...

2017-09-15 12.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv