172043_4172043_6172043_3172043_8172043_7172043_9

Føl deg som hjemme i Norges beste gjestehus

Heimsjyen AS åpner dørene på vidt gap og ønsker velkommen til en god opplevelse i nydelige omgivelser. Enten du kommer som middagsgjest, eller om du velger å overnatte eller arrangere en konferanse her - den flotte rammen Inndyr kan by på likner ikke på noe annet.

Heimsjyen kommer fra det gamle dialektuttrykket «å ro heimsjyen» som betyr å fiske hjemmefra. Dette er også tanken bak et besøk på Heimsjyen. Man skal føle at man nesten er hjemme, med en lun og god atmosfære og ekte mat laget fra grunnen av. Gjestehuset og spiseriet åpnet i juni 2011, forteller Cecilia Lundbakk.


172043_9


- Vi holder stengt for spisegjester på mandager, men er ellers åpent hver dag hele uka. På enkelte helger har vi aktiviteter som selskaper, pub eller dans. Utover våren skal vi ha en del musikk, og i tillegg fortsette med våre fire-retters meny-kvelder. Dette prøvde vi oss på for første gang i mars, og det var veldig, veldig vellykket! Da kan folk melde seg på. Sist hadde vi sjømat på menyen, og vi kalte opplegget for “fire-retters fra havets festbord”.

I tillegg til nydelig mat kan Heimsjyen AS tilby utleie av møterom, og overnatting. Seks moderne hotellrom har alle fasiliteter som eget bad/toalett, tv med flere kanaler og internett.


172043_6


Lundbakk og hennes fire kolleger står også for servering på utearrangement med leker og aktiviteter, de byr på catering til selskaper, guidede turer og sykkelutleie. I de fine lokalene i sentrumsbygget på Inndyr kan de også stå som arrangør av diverse selskaper. Det er bare å ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt og dine gjesters behov. Det er selvfølgelig mulighet for fullpensjon, og de har bar med alle rettigheter.


172043_9.


172043_8

Les mer...

2017-05-13 23:30

172039-1

Der draumen vert realitet | Hotel Union Geiranger

Artikkel Det fantastisk flotte og ærverdige hotellet i turistbygda Geiranger speglar seg i vårsola. Hjørnesteinsverksemda Hotel Union Geiranger er mykje meir enn eit hotell. Det er ein institusjon som har ei klar...
172051.

En revolusjon innen catering

Artikkel Trond Viggo Våga ønsker å revolusjonere cateringbransjen. Og når du hører ham snakke om råvarer, det å lage mat fra bunnen av og om lidenskapen ved å spise, forstår du at han kommer til å lykkes. - Folk...

    Faktaruta

    DFDS_puff

    DFDS Seaways

    Et jobbmøte utenom det vanlige

    puff_Matej Kastelic

    Event.no

    Et vellykket arrangement

    Arkiv