174003k174003pes174003e174003da174003doou174003esd174003edsd174003ii174003174003saaa174003sedaw174003åosøp174003åsa

Her får du en helhetsopplevelse av de sjeldne

Kulturlandskapet på Tautra er spesielt i trøndersk sammenheng. Øya er fredet som fuglereservat, og historie, natur og en unik atmosfære gjør en middagstur ut hit til så mye mer enn bare en matopplevelse.

Hos Klostergården Tautra finnes en gårdsbutikk og mulighet for å leie lokaler til selskaper og arrangementer – og her trenger du ikke forhåndsbestille for å få kjøpt middag.


Egentlig er det en spesiell bedriftshistorie bak det som i dag er Klostergården Tautra. I 1994 startet de opp med å servere litt mat midt på sommeren. Sesongen ble imidlertid kraftig utvidet, og nå har stedet åpent hver dag fra påske til midt i desember. Daglig leder Ståle Andersen kan ikke bare ønske gjestene velkommen til et vakkert landskap, men også til 20-30 sorter forskjellig øl – og klostergårdens egen whisky. Tradisjonsrikt håndverk – kulinarisk og i drikke.


174003e


– Akkurat whiskyen er en prøveproduksjon foreløpig, smiler han. – En del av ølet selger vi lokalt på gården, annet leverer vi til butikker og til Vinmonopolet.


Trafikken har økt kraftig de siste årene. I dag har Klostergården fem ansatte, i toppsesongen syv-åtte som sørger for servering og tilrettelegging. Klostergården har enkel gårdsdrift i tillegg til å kunne tilby ideelle lokaler for små selskaper – også utomhus. Her er det både bursdagsfeiringer, konfirmasjoner, bryllup og begravelse. «Fjøset» har plass til sytti, «Stålehuset» har rom for rundt femten, «Kvitstuggu» tredve og «Kåret» sytten. Lokalene er egnet for både små så vel som større sammenkomster, kurs og jubileum. Både julebord og firmafester blir lagt hit, forteller Andersen. 


– Her er det veldig kompakt – det er en liten plass som har alt. Vi har en gårdsbutikk med diverse varer fra hele Trøndelag pluss en del gaveartikler. Dessuten har vi det nye klosteret som også er åpent for besøkende. De som ønsker, kan være med på tidebønn. Dette er et sted hvor man kan senke skuldrene.


174003saaa


Om stedet høres idyllisk ut for besøkende, er det et privilegium å få arbeide i slike omgivelser. Og om det kan friste, søker Klostergården Tautra faktisk etter egen kokk. På Klostergården er det rom for alle arrangement – og for mange opplevelser. Både for ansatte og besøkende.


– Det er ingen A4-jobb, men en utrolig morsom utfordring for den som er engasjert og har lyst på en jobb utenom det vanlige, smiler Andersen.

Les mer...

2017-10-23 12.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv