171026 NM

Neumann Bygg: Effektiv betjening i en kostbar bransje

Neumann Bygg i Kristiansand tilbyr alt innenfor trelast, byggevarer, mur og forskaling til proffkunden. Som en del av Norges største byggevaredistributører har de et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Neumann Bygg er en av Norges største byggevaredistributører med over 280 ansatte, fordelt på 14 butikker over hele landet. De har sitt hovedfokus på den profesjonelle delen av byggebransjen, der de har to avdelinger i Kristiansand; i Sørlandsparken og på Mjåvann. Hovedkontoret er i Oslo.


I Kristiansand betjenes primært profesjonelle aktører som entreprenører, byggmestre, murermestre, blikkenslagere, ventilasjonsentreprenører, håndverkere og andre byggevareforretninger. I år har de fått tre nye ansatte; én på lager og to selgere. Hos Neumann Bygg i Kristiansand blir kundens ønsker tatt på alvor, og de tar seg god tid til kundene som kommer innom, forteller daglig leder Glenn Eidshaug. 


– Vi er en proff trevareforhandler som ikke sløser med snekkerens tid. Vi har mye kompetanse på huset, og vi tar oss alltid tid til å hjelpe kundene våre med en gang de kommer hit, sier han.


Mjaavann_per5


Neumann hadde en omsetning i 2015 på nærmere halvannen milliard, og til tross for at byggevarefirmaet satser på proffaktørene, betjener de også privatmarkedet med egne utsalgssteder. I Kristiansand er de fint lokalisert i et lett tilgjengelig industriområde, og kan levere det aller meste til sine kunder.


– Vi er veldig fleksible overfor kundene og kan levere alt fra plank til forskaling. Når vi dessuten selger hovedsakelig mest til proffmarkedet, kan vi spesialisere oss på kompetansen. Det er effektivt for en håndverker å hente ut materialer hos oss, og det koster kun den tiden de bruker for å ta ut det de trenger. Det betyr effektiv drift i en bransje hvor hver time koster, smiler Eidshaug.  


Neumann_fasade
Les mer...

2017-04-19 19.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

  • Neumann Mjåvann
  • Hjemmeside
  • E-post
  • Telefon:
    38 18 18 94
  • Adresse:
    Mjåvannsvegen 73
    4628 Kristiansand
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv