171079 NM

En malermester du kan stole på

Bjørn-Ivar Carlsen er malermester og daglig leder av Norèn maler- og byggtapetserforretning AS på Torp i Fredrikstad. Han forteller at firmaets kjerneverdier er å være troverdig, møte til riktig tidspunkt, være pliktoppfyllende og å levere det de har lovet til riktig tid. - Dette er nok de sterke sidene våre også. I tillegg har vi vært i bybildet i mange år, så folk kjenner oss igjen.

Norèn maler- og byggtapetserforretning AS betjener både proff- og privatkunder. De har en del jobber for forsikringsbransjen rundt om i Østfold, i tillegg til rammeavtaler med blant annet Fredrikstad kommune og flere større bedrifter.


- Maling-, tapet- og gulvarbeider er det vi gjør mest. Men vi er også medeier i en landsdekkende kjede som heter Protecta, som jobber med brannsikring og branntetting. Kjeden ble nyetablert i fjor, så vi er nå i full gang med å bygge opp Østfold-avdelingen. Jeg ser for meg at dette vil bli en like stor del av virksomheten vår etter hvert, når vi bare får kommet i gang. For oss er er det bra å ha flere bein å stå på, sier Carlsen.


Firmaet ble re-sertifisert som miljøfyrtårn i fjor, og har 23 ansatte. Herunder kommer to malermestere, 13 med fagbrev samt fire lærlinger. Carlsen understreker at han synes det er viktig å ta ansvaret med å ha lærlinger. Samtidig er det en god måte å få rekruttert til bransjen på, og de får fordelen av å lære dem opp selv.  


- Av aktuelle prosjekter har vi en rammeavtale med Rom Eiendom i Østfold. De har ansvar for alt innen jernbane, så nå skal vi i gang med å pusse opp flere jernbanestasjoner, både inn- og utvendig. I tillegg skal vi pusse opp to store boligblokker på Kolbotn. Av nylige prosjekter vi er ferdig med, var vi blant annet med på å rehabilitere aulaen til Fredrikstad bibliotek. Den fikk tilbake sin opprinnelige form fra 1969, og der samarbeidet vi tett med både riksantikvaren og et annet firma i Fredrikstad, forteller han. 


- Med Protecta driver vi med branntetting og alt innen brannhemmende maling. Dette gjør vi for eksempel for borettslag, hvor vi maler trappeoppganger med brannmaling, Denne malingen bruker lenger tid på å ta fyr, så malingen holder bygget oppe lenger, rett og slett. Da blir det lettere for flere folk å komme seg ut før det brenner. Jeg regner med at dette blir påbudt i alle nye bygg i fremtiden. Vi har åtte medarbeidere som er sertifisert på det feltet og som har gått gjennom kurs i branntetting og brannisolering, avslutter malermester Carlsen. 

Les mer...

2017-03-24 21.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Norèn maler- og byggtapetserforretning AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    905 25 067
  • Adresse:
    Roald Amundsens vei 136
    1658 Torp

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv