172010ill2ii172010eii172010illfii172010i172010iii

Hus med den ultimate sørlandsidyllen? Ja takk!

Når man skal bygge hus er det viktig å ha en erfaren og god rådgiver. Norgeshus Grimstad er en profesjonell og pålitelig utbygger med en fantastisk flott huskatalog til inspirasjon. Sammen bygger dere din drømmebolig.

- For meg som selger er kundene det viktigste. God service og kundebehandling er førsteprioritet!


Linda T. Hansen er tydelig på hva hun prioriterer som ansvarlig for Norgeshus Grimstad. Kontoret holder til i de samme lokalene som Felleskjøpet i Bergemoveien, og har ni selvstendige utbyggere som dekker området fra Lillesand til Arendal. Utbyggerne eier Grimstadhus AS, som er en franchise av Norgeshus. Hansen er utdannet eiendomsmegler, og ansatt av Grimstadhus AS med ansvar for salg, markedsføring og styring av prosjekter ved sitt kontor. 

172010ilii


- Å jobbe med nybygg er veldig spennende. Prosessen kan vare i alt fra et par måneder til et par år, og det er gøy fordi man kommer så nært inn på kundene. De skal kanskje bruke sin største investering på å bygge sin drømmebolig. Derfor er det viktig at jeg som rådgiver kan veilede dem gjennom alle valgene de skal ta, helt frem til overlevering.


172010eii


Med stor entusiasme forteller Hansen om Dybdalsheia på Tromøya. Dette er et stort prosjekt med beliggenhet på en øy med flott natur, strender, båthavner og typisk sørlandsidyll. De potensielle kundene er både enslige, familier og eldre, for Norgeshus Grimstad tilbyr noe for alle med leiligheter, tomannsboliger og eneboliger.


- Her har vi over 60 enheter som ligger ut mot Tromøysund. Dette blir nok det største prosjektet Norgeshus Grimstad har hatt så langt. Vi startet med infrastrukturen i april, og de to første kjøperne har blitt lovet at det skal være ferdigstilt til jul - så det går raskt!


Norgeshus er kjent for sin fyldige huskatalog, men husene er mer eksempler som kan tilrettelegges for kundene. Her har man stor frihet til å finne en fasade man ønsker, og så bygge videre fra denne. Uansett om du vil øke, minke, fjerne eller legge til noe innvendig eller utvendig; kundene kan sette sammen drømmehuset ut fra sine egne ønsker. Men, som Hansen understreker, det er viktig å få frem at alle endringer koster, og at kundene må ha et budsjett.


172010illii


- Hvis det er ønskelig kan vi gjøre alt fra søknader til å levere nøkkelen til et ferdig hus. Vi har mange gode samarbeidspartnere, men innhenter alltid flere tilbud nå vi setter sammen totalpakker for en kunde, sier Linda T. Hansen avslutningsvis.


Se mer på hjemmesiden  http://www.norgeshus.no/.


172010iii


Les mer...

2017-04-24 13.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Norgeshus Grimstad
    • Hjemmeside
    • Mail
    • Telefon:
      40 44 10 10
    • Adresse:
      Bergemoveien 40
      4886 Grimstad
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv