171012 RF

Rørleggertjenester med en personlig vri | Rørlegger Fredrik Enersen AS

Fredrik Enersen AS utfører små og store tjenester innen rehabilitering og service, varmepumper og vannbåren varme – med et ønske om å ha ekstra god kontakt med sine kunder. Med en nylig mottatt utmerkelse for økt omsetning og flere store oppdrag i vente, kan daglig leder Fredrik Enersen se lyst på fremtiden.

Ikke bare ventes flere større prosjekter under det kommende året; bedriften har dessuten fått en høythengende utmerkelse for måten de har ekspandert på siden oppstarten for seks år siden. Siden de ble et AS for fire år siden, har de økt omsetningen på 264 prosent, forklarer Enersen, som sammen med broren Frode Enersen og Henrik Dingstad er medeier i Askim-firmaet. Fredrik Enersen eier 52 prosent, mens Frode Enersen og Henrik Dingstad eier 24 prosent hver.

– Omsetningen vår er nok jevnt fordelt mellom proff- og privatmarkedet. Vi har et samarbeid med flere lokale entreprenører, men for oss er det alltid viktig å følge opp småkundene. Vi har oppdrag både i og utenfor Askim - deriblant en del hytteprosjekter i Strømstad i Sverige. Selv om vi er en lokal bedrift, har vi ingen problemer med å reise litt, smiler Enersen. 


Siden de ble et AS har de fått én ny ansatt hvert år, og ett av målene til bedriften er å øke med flere ansatte. Per i dag har to av bedriftens ansatte mesterbrev, og en av dem er Enersen selv. 


– Dessuten er vi på utkikk etter lærlinger. Vi har hatt en lærling hos oss som ble rørlegger, og for oss er det viktig å få profilert yrket. Det er ikke så mange innenfor rørleggerfaget, og de som finnes er det viktig å ta vare på, sier han, og legger til at de fikk en ny læregutt som begynte å jobbe hos de 2. januar. 


Men selv om planene går ut på å vokse som firma, er det likevel store fordeler med å være et mindre foretak. Personkontakt og fleksibilitet blir nøkkelbegreper, og det lille firmaet kan ta seg god tid til kundene sine. 


– Styrken vår er at vi er et lite firma som kan ha personlig kontakt med kundene. Alle kunder er like viktige for oss - store som små, ikke minst siden vi kan være med og planlegge løsninger sammen med kundene våre, smiler Enersen.  

Les mer...

2017-04-04 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Rørlegger Fredrik Enersen AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    40 85 09 96
  • Adresse:
    Risengveien 64, 1814 Askim
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv