171114 SB171114 SB0171114 SB1171114 SB2171114 SB3171114 SB4

Godt utført arbeid. Punktum.

I ferieparadiset Hvaler utenfor Fredrikstad er det mange som setter sin lit til Skjærhalden Bygg AS. Enten det gjelder rehabilitering av hus, hytter eller oppføring av nybygg eller tilbygg, er den lokale totalentreprenøren en pålitelig og kvalitetssikker leverandør. Med mottoet “Kvalitet i fokus” røper de hva kundene kan forvente seg.

- Det er kvalitet. Vi er veldig opptatt av detaljer og at det vi gjør skal være av høy kvalitet.


Byggmester Christer Berntsen svarer kontant når Bransjemagasinet spør om hva som er styrken til Skjærhalden Bygg AS. Selskapet så dagens lys i 2014, men Berntsen begynte å snekre allerede på midten av 80-tallet. Etter å ha drevet eget firma i nesten 20 år slo han kreftene sammen med Petter Høkeli og Tommy Nygren. Staben består av seks ansatte hvorav én lærling.


- Sesongen her ute på Hvaler er lagt opp slik at når folk er her om sommeren, blir det naturligvis gjort en god del befaringer på det som de vil ha utført før neste sesong. Det er nærområdet som er det primære nedslagsfeltet vårt. Mange av kundene våre er folk fra hele Østlandet som har hytte her, eller som vil bygge seg et hus her ute på Hvaler. På Hvaler er det nesten 4000 fastboende, men om sommeren stiger tallet til cirka 40 000, forklarer Berntsen.


Skjærhalden Bygg AS kan påta seg prosjekter som totalentreprenør, som også er den typen jobber de gjør mest. Noen kunder har egne arkitekter, men Berntsen og kompani kan også utarbeide søknader, tegninger og skisser for kunder som ønsker det.  


- Vi samarbeider med opplæringskontoret om lærlinger. Noe vi synes er viktig for faget. Det er morsomt med gutter og jenter som liker å jobbe, og som ønsker å lære faget.


«Kvalitet i fokus»

Med beliggenhet på et område bestående av både store og små øyer, blir det ofte til at gjengen i Skjærhalden Bygg AS må ut i båt. Alt av materialer fraktes fra land og ut til øyene med helikopter. Her samarbeider de med firmaet Hesnes Air som til vanlig hører til på Torp lufthavn.


- Driften går bare bedre og bedre, og vi får stadig mer å gjøre. Kundene finner oss nok først og fremst via internett, men det går også mye via jungeltelegrafen.


171114 SB0


Skjærhalden Bygg AS har valgt seg slagordet “Kvalitet i fokus”, og det er fordi de er opptatt av detaljer og kvalitet. Alle ansatte stortrives med å jobbe på Hvaler, og kaller det et ferieparadis.

Les mer...

2017-03-20 16.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv