171007 UTV

Innredning av topp kvalitet

Herved overbringes en gladnyhet til bedrifter som ønsker ny innredning i lokalene sine: UTV AS i Flekkefjord er spesialister på alt fra systemvegger til solskjerming, og tilbyr importvarer som holder meget høy kvalitet.

Firmaet startet opp i det små i Hægebostad for ti år siden. Nå har de en fast arbeidsstokk på mellom syv og ti ansatte, og når UTV AS deltar på større prosjekter leier de inn medarbeidere, forklarer daglig leder og medeier Erling Skregelid. Han gjør alt fra å styre den daglige driften til å prosjektere, og er også ute i felten og jobber.


- Til bedriftskunder kan vi tilby alt innen innredning av næringsbygg. Det inkluderer systemvegger, vanlige fastvegger, alle typer system-himlinger, datagulv, foldevegger og solskjerming. Alt skreddersys etter ønske fra arkitekt eller kunde, eller i samarbeid med byggherren siden ingen bygg er like. Vi importerer mye kvalitetsprodukter, blant annet fra Tyskland.


Kundene er alt fra små kontorbygg til store næringsbygg. Firmaet er også involvert i store prosjekter med det offentlige, stat og kommune. UTV AS jobber ofte under en hovedentreprenør som har tatt på seg et stort prosjekt. Da fungerer de som en underentreprenør som har ansvar for en del av bygget, for eksempel på himlinger eller vegger, og så gir de et prisforslag. Men de har også privatkunder. Mot dette segmentet selger de hagestuer, utvendig og innvendig solskjerming, i tillegg til noe flaggstenger og rekkverk.


- Mindre jobber tar vi kun i nærområdet, men ellers kan vi reise over nesten hele landet. Vi ønsker å ha fornøyde kunder. Er det noe, så hiver vi oss rundt. Responsen er god, og vi får tilbakemeldinger med både ris og ros. Begge deler er viktig, for vi må vite hva kundene ikke er helt fornøyde med om vi skal bli bedre.


Tar man en kikk på hjemmesidene til UTV AS, kan man lese at de også fører produkter som lyddemping, glassvegger, glassfasader og vinterhager. Skregelid vil spesielt fremheve de flotte systemveggene de tilbyr, og den gode kvaliteten de holder.


- Systemveggen har en ferdigmalt overflate og er ferdig gipset. Den har en profil hvor man ikke ser noen synlige skruer. Når vi er ferdige med å sette den opp, er også veggen ferdig. Produktet imøtekommer alt av lyd- og brannkrav. Og skulle man ønske å ta ned veggen igjen eller å flytte den en meter, kan man enkelt gjøre dette uten at den tar skade av det, avslutter Skregelid.

Les mer...

2017-03-21 15.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv