164001 HP164001 HP0164001 HP1

Byggeprosessen fra A til Å

Håheim prosjekt AS har kontorer i Tønsberg og i Oslo, utfører flerfaglige oppgaver med hovedvekt på byggeledelse og prosjektadministrasjon og bygger i dag Moxy Oslo Exporama, kanskje et av Norges mest spesielle hotellbygg, på Hellerudsletta. Spesialiteten er ombygging og rehabilitering av alle typer bygg men de har også god erfaring med nybygg som dette.

Daglig leder Gunnar Hogsrød og hans syv medarbeidere kan vise frem et firma med bred erfaring fra etablering og gjennomføring av byggeprosjekter. Håheim prosjekt AS driver primært med prosjektadministrasjon og byggeledelse. Ofte blir de engasjert tidlig i idefasen og utreder tiltaket med byggherren, budsjetterer og kalkulerer før det går videre til anbudsevaluering og kontraktering. Så følges det opp med byggeledelse, økonomistyring, HMS-styring og alt av møter som hører med. Håheim prosjekt har hele prosessen fra a til å, forklarer Hogsrød: 


- Med bred kompetanse om prosjektering, tegning, byggesøknad, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning tilbyr de all nødvendig bistand og hjelp til ditt byggeprosjekt. Kunden skal føle at de blir ivaretatt og at deres særbehov blir ivaretatt, sier han. 


Da er det ingen overraskelse at det nettopp er bankbygg firmaet har som en av sine spesialiteter. Siden 2001 har de hatt nesten alt av byggeprosjekter for Sparebank 1 BV.  


- Vi har nok de fleste oppdragene i Oslo-regionen, men har også en del i Drammen, Tønsberg og i Sandefjord. Vi driver også med 3D BIM tegning, og det er det kanskje ikke så mange i vår kategori som gjør. Nesten alle våre ansatte har også byggfaglig bakgrunn fra ett tidligere liv med ett svennebrev og/eller mesterbrev, forteller Hogsrød. Dette gjør at vi i detalj vet hvordan alle prosesser og arbeidsoppgaver på byggeplassen fungerer i praksis.


Spekteret av tjenester er bredt, fra brannprosjektering, energimerking og til uavhengige kontroller, og i byggeprosessen kjører de komplett byggeregnskap og bistår i arbeidet med byggesøknader. Mange av medarbeiderne har bakgrunn fra entreprenørvirksomhet og andre konsulentkontorer. Håheim prosjekt tilrettelegger entrepriser, forestår utarbeidelse av anbudsmateriale, avholdelse av anbudskonkurranser, anbudsevaluering, forhandlinger og kontraktinngåelser. Firmaet innarbeider rutiner for økonomikontroll av kontrakter, pristilbud og byggeregnskap med fakturerings-kontroll. Da Hellerudsletta eiendom engasjerte Håheim Prosjekt  til byggingen av Moxy Oslo Exporama, var det ikke uten grunn. Og for firmaet blir det en god referanse å ha med seg videre. 


Håheim Prosjekt bruker ikke tid på å regne ett eneste anbud.

- Byggherrene som har brukt oss én gang, kommer tilbake. Det handler om tillit og at vi når målet med riktig kvalitet til riktig tid – og til riktig pris, smiler Hogsrød. 

Les mer...

2016-12-01 09.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv