172068B172068172068I172068-S172068XB172068-XS172068Ø

Du har vel orden på hagen din?

Hagemannen AS gjør absolutt alt utomhus. Fra snømåking og salting om vinteren, til å bygge terrasser og plattinger med skifer, lage murer av tørrstein og sette opp gjerder. Og ikke minst hjelper de deg med å få skikk på hagen din.

Anleggsgartner Oddvar D. Jersin har holdt på med hager i 15 år, og lærer noe nytt hver eneste dag. Med firmaet Hagemannen AS i Bergen utfører han oppdrag som dekker både gartner-, tømrer- og murerfaget.


– Vår styrke er at vi alltid gjør oss ferdig med et avtalt prosjekt, og gjør jobben ferdig. I tillegg er vi opptatt av å ha god kommunikasjon med kunden underveis, og vi leverer god kvalitet. Det er en fysisk tung jobb og det er mange om beinet, så det er viktig å levere kvalitet til enhver tid.


172068NB


Når en kunde tar kontakt, lager de først en avtale om befaring. Deretter er det Jersins oppgave å prøve å avdekke hva kunden ønsker og har av behov.


– Noen har en klar formening om hvordan de vil ha det. Da kan jeg vurdere om det er gjennomførbart, ut fra hvor mye penger de vil legge i det. Å ha et budsjett på forhånd er viktig. Enkelte ganger er det behov for noen skisser, andre ganger klarer kunden å se hva vi forklarer. Deretter sender vi ut et prisforslag. Vi kan også sette opp planteplaner for de som ønsker det. Noen vil for eksempel ha en lettstelt hage med minst mulig beskjæring, forklarer han.


172068-S


Som anleggsgartner er grunnarbeid det aller viktigste man må ha kunnskap om. Og kanskje særlig for Hagemannen AS som holder til i Bergen, hvor det regner og fryser om hverandre. Da må man gjøre det skikkelig fra grunnen av. Om vinteren driver de også med salting og snøbrøyting, og her ønsker de seg flere kunder.


– Men slik som været er nå, kan man nesten kjøre på hage hele året gjennom. Vi har jo nesten ikke snø lenger. Man kan egentlig gjøre alt man gjør om sommeren også om vinteren, så sant det ikke er tele i jorda. Du får ikke tak i planter og gress, men kan gjøre alt av grunnarbeid og opparbeiding. 


172068Ø


For å kunne gjøre hagen din komplett, har Hagemannen AS samarbeidspartnere innen både tømring, betongsaging og elektriker-tjenester. Jersin sier at han ser en trend i at folk nå velger litt dyrere produkter – gjerne stein, granitt og kunstgress, som tåler mer og krever mindre vedlikehold.


– Folk i dag er veldig travle, og vil ikke bruke tid på vedlikehold. De vil ha stilistiske og lettstelte hager. Fordelene med å bruke oss jamfør å gjøre jobben selv, er at da vet du at du får det riktig den første gangen!

Les mer...

2017-08-15 15.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Hagemannen AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      950 11 823
    • Adresse:
      Gullfjellsvegen 351, 5268 Haukeland
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv