859826_10151446130444411_1180561002_oimg_0371-e1455272164643-2000x700web

Losby Gods - en reise i tid og tradisjoner

Når du skrider over dørstokken til Losby Gods entrer du en verden hvor historie og tradisjoner møter kultur og atmosfære. Enten du kommer for et helgebesøk med din kjære eller er på kurs med kolleger, så får du gode opplevelser med mat og drikke i fantastiske omgivelser.

– Losby Gods skal være et sted hvor man som gjest føler at man kommer hjem. Her skal man bli tatt godt i mot med varme og omtanke fra engasjerte ansatte. 


Det sier Marianne Frilseth, markedsansvarlig ved Losby Gods på Finstadjordet. I dag fungerer godset som et kurs- og konferansehotell, og huser i tillegg alle typer selskaper som bryllup, konfirmasjoner, jubileer og barnedåp. 


Historien går tilbake til 1850 da Meyer familien, med Jacob Meyer og hans to sønner Thorvald og Lorentz Meyer bestemte seg for å oppføre godset. Det skulle benyttes som et jaktslott hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite, deriblant Kong Haakon.

Kathrine og Lorentz Meyer Boeck fikk Losby i bryllupsgave da de giftet seg i 1893. Det nye godseierparet ledet godset inn i en storhetstid som skulle vare i mange tiår! Selskaper, festligheter, overnattingsgjester, friluftsliv og nydelig mat. I 1985 ble så Losby Gods kjøpt av familien Fjellheim som brukte 12 lange år før tillatelse ble gitt til å bygge om og renovere huset. 


– I dag er godset fullstendig restaurert, og godsbygningen fra 1850 er satt tilbake til slik det var i gamledager med alle sine unike stuer og saler. Hotellet har i dag 70 værelser med høy standard, hvorav 20 deluxe-værelser og 5 suiter. Haakon suiten er vår brudesuite, og er det eneste værelset som ligger i gamlegodset. Vi har også 16 møte- og grupperom med plass for 4 – 170 personer, alle med dagens krav til teknisk utstyr. 


Som gjest kan du nyte kortreist mat av høy kvalitet i hotellets restaurant. Du kan ha et privat selskap i Meyersalen, eller innta et måltid i vinkjelleren som har plass til 18 personer. Her har vi ofte også smakinger av alt fra vin og sjampanje til konjakk og øl. Ønsker du å trimme av noen kalorier under oppholdet, har du muligheten til å spille golf eller ta deg en tur i Østmarka, som omkranser godset på alle kanter.  


– Sammen med samarbeidspartnere arrangerer og legger vi opp til aktiviteter for grupper. I området rundt godset er det flott natur, og man kan låne sykler eller bade og padle i kano på Mønevann. Om vinteren har vi kanefart og skiløyper rett utenfor døren. Innendørs tilbyr vi “Romantikk på godset” hver fredag og lørdag, og “Herregårdsmord” går av stabelen tre ganger i året. Da lager profesjonelle skuespillere et plott som gjestene skal være med på å løse.


– Mange av gjestene våre forteller at pulsen senker seg flere hakk når de kommer hit, for her finner de en rolig og fin atmosfære helt uten stress, avslutter Marianne Frilseth.

Les mer...

2016-09-15 13.45

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv