133074ossnor_benor

30 år i oljens tjeneste

Allerede på slutten av 1960-tallet var Arnt A. Wærnes bestemt på at han ønsket å være med på utviklingen innen den norske oljebransjen, og i år kunne han feire 30-årsjubileumet til familiebedriften Oss-nor AS. Med tjenester rettet mot offshore-virksomheten på norsk sokkel i Norskehavet og Barentshavet, har Kristiansundsbedriften fokus på HMS, kompetanse og leveringsdyktighet.

Wærnes er styreleder og eier av både Oss-nor AS, som han driver sammen med datteren og svigersønnen, samt datterselskapet Benor AS.
– Oss-nor AS er en typisk nisjebedrift, for vi driver kun mot offshore og har faste kunder hvorav mer enn 90 % av omsetningen er knyttet til langsiktige kontrakter med olje- og riggselskaper. Det er en fascinerende bransje, for det er utrolig mange muligheter innen offshore, forteller han.

Selv startet innehaveren opp med å reparere gamle bilradioer og batterier før han etablerte Oss-
nor i 1983. I dag har bedriften 130 ansatte, og satser på rørgjenging, ventiler på landinstallasjoner og risere, som er rørene som står på riggen og går ned
til havbunnen.
– Det meste av vår aktivitet hører til under platt-formen, og nede i havet. Vi skrur sammen komponenter som skal ned i hullet, og har et eget skruverksted.

Han forteller videre at bedriften har veldig lite gjennomtrekk i staben, og at de har motiverte og dyktige ansatte som setter kvalitet foran alt.
– Man har ingen bedrift uten dyktige ansatte, så de skal føle at dette er en trygg og god arbeidsplass. Vi er også opptatt av å tenke langsiktig, både ved å ta inn lærlinger og når vi forholder oss til kundene. Det handler om tillitt, og om å oppføre seg korrekt, understreker Wærnes og nevner nøkkelfaktorer som HMS, leveringsdyktighet, pris og god kvalitet på arbeidet som utføres.

For en som har fulgt med siden midten av 1960-tallet, vet han at det er ingen snarveier i bransjen.
– Vi sørger alltid for å ha kvalifisert personell, og leier inn folk ved behov. Målet vårt er å være sikre på at det vi gjør blir gjort skikkelig, slik at vi kan ha et ryddig forretningsforhold til kundene våre og vite at de får det de fortjener.

Les mer...

2013-10-18 10.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Oss-nor AS/Benor AS
  • www.ossnor.no
  • Telefon:
    71588800
  • Adresse:
    PB 2115
    6502 Kristiansund
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv